Здравйте,
Момиче съм на 20 години. От около половин година имам следния проблем: до 14 - 15 часа съм абсолютно нетрудоспособна, спи ми се през целия ден, имам резки горещи вълни и всичко това придружено с нежелание и сякаш неспособност да правя каквото и да било. Имах период около месец, в който едва заспивах до 3 вечерта, въртя се в леглото и мисля за хиляди неща, какво трябваше да свърша, защо никога не ми стига времето, ще се справя ли, пак трябва да ставам рано, защо мислиш за глупости..заспивай. А сега съм в период, в който мога да спя постоянно. По принцип съм много непостоянен човек, реших, че ако си създам режим ще имам успех, но толкова насилствено го спазвах, не ми отне дълго време да се откажа. Не съм съвсем сигурна, че проблема е изцяло в безпричинната умора, отпадналост, постоянно главоболие и нежелание да се случва нещо около мен. Друг проблем ми е, че комуникирам с твърде малко хора, голяма част от тези, които познавам просто не ми харесват, дразнят ме малки и незначителни неща в тях. Готова съм да се разкрещя на някой просто защото си дъвчи дъвката шумно. Често изпушвам и нагрубявам хората около мен, и то съвсем съзнателно. Напоследък забелязвам, че дори хора, с които преди съм прекарвала време с удоволствие ме дразнят. Може би е каприз от моя страна, а може би аз съм се променила. Липсата на приятели, раздразнителността ми съчетани с това моментно (надявам се) състояние на сънливост и нетрудоспособност далеч не ми понасят.
Ще се радвам на мнението Ви и на съвет как да се справя с това.
Благодаря!