Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Глезите ли се със SPA в следработно време?

22 Мар 2016, 18:28

Tinki написа:
Gorica23 написа:
Neven498 написа:Ето, прави сме. Наистина е цял месец награди, но с различни игри.
Тази е новата https://web.facebook.com/Sense-Spa-Sofi ... ef=ts&_rdr
Gorica, май са точно като за теб :grin:

Благодаря за линка, харесах и споделих, сега чакам наградата!!! :cheerleaderkid:

:)) С коя част от наградата се мотивираш - за спато или за бара :drinkingcheers:

Pacienti написа:Какво правите за да печелите, мотивирана съм и за бара и за СПА, ако може и двете, цена няма да имате! :cheerleadersmileygirl:

ти да не пишеш пак цитати? хаха
този път е само харесваш и споделяш. ама побързай, че изтича срока и ще трябва да чакаш следваща

22 Мар 2016, 18:35

Gorica23 написа:
Neven498 написа:Ето, прави сме. Наистина е цял месец награди, но с различни игри.
Тази е новата https://web.facebook.com/Sense-Spa-Sofi ... ef=ts&_rdr
Gorica, май са точно като за теб :grin:

Благодаря за линка, харесах и споделих, сега чакам наградата!!! :cheerleaderkid:

Хахаха, чакащите са доста, нека по-добрия спечели! :lol:

23 Мар 2016, 12:34

Хаха, вярно тръпнем в очакване днес.

23 Мар 2016, 17:31

ако някой от тук спечели, да не забрави да се похвали! (и ако рече да почерпи, няма да му откажем :lol: )

23 Мар 2016, 18:58

Само да спечеля и ще почерпя със SPA разказ!

24 Мар 2016, 10:20

Lisandra написа:Само да спечеля и ще почерпя със SPA разказ!

Така е, който не спечели, ще се задоволи със СПА разказ :grin:

24 Мар 2016, 13:47

За съжаление, аз няма да черпя тази седмица. За мен вместо топъл басейн- студен душ и вместо готин коктейл, ще пия една студена вода, хаха. Да видим, дали ще има още една игра поне? че месеца изтича

24 Мар 2016, 16:51

Neven498 написа:За съжаление, аз няма да черпя тази седмица. За мен вместо топъл басейн- студен душ и вместо готин коктейл, ще пия една студена вода, хаха. Да видим, дали ще има още една игра поне? че месеца изтича

И аз не съм от късметлиите, но ако има трети път, както се казва майка и баща! :lol:

28 Мар 2016, 14:00

Какво става, има ли нова игра? Нали целия месец?

29 Мар 2016, 16:17

Хей, момичета. Виждам, че разбирате от тези теми повече от мен. Можете ли да ми препоръчате някой интересен масаж, който да опитам. По принцип съм ходила само на обикновен и ми харесва, но ми се иска и аз да пробвам от онези, дето имат и лечебни ефекти или са по-екзотични. По картинките и описания всички звучат интересно, та не мога да преценя. Препоръчайте нещо, дето сте пробвали?
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 78