Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Каква е истината - полезна или вредна е сауната?

06 Апр 2016, 15:50

iwoni написа:Ако всички така си проверяваха бъдещите попълнения в семейството, щеше да има повече по-здрави хора. Щом ходят на сауна, значи се грижат за здравето си :grin: .

По-скоро им проверяват издръжливостта и колко са склонни да изтърпят, за да се докажат пред бъдещия тъст. :)

07 Апр 2016, 10:29

хаха, да, почва го с гореща сауна, после го мята контрастно в студен басейн, после го вкарва пак примерно в парна баня и накрая го оставя за някои от силовите масажи дето мачкат здраво :lol:
дори и да не го одобрят за зет, поне ще си тръгне кален

Re: Глезите ли се със SPA в следработно време?

07 Апр 2016, 10:46

Lisandra написа:
Neven498 написа:Момичетаа, спа-ентусиастки!
Ето я и последната игра за сега https://web.facebook.com/58020778868967 ... =3&theater този път наградите са посещения не за един, а за двама! Давайте да печелим най-после и ние нещо :lol:

И аз го видях сега, миналия път се прецаках, че бях забравила да го направя публично! :hammer:

ей, дами, обявили са печелившите.мен за съжаление ме няма, ама някой от тук да не е извадил късмет?

тези работи със змиите- не благодаря

с топлите камъни не съм имала честта, но звучи доста интересно. те с истински вулканични камъни ли го правят или само им викат вулканични?

07 Апр 2016, 10:58

m0n4eto написа:
Lisandra написа:
Neven498 написа:Момичетаа, спа-ентусиастки!
Ето я и последната игра за сега https://web.facebook.com/58020778868967 ... =3&theater този път наградите са посещения не за един, а за двама! Давайте да печелим най-после и ние нещо :lol:

И аз го видях сега, миналия път се прецаках, че бях забравила да го направя публично! :hammer:

ей, дами, обявили са печелившите.мен за съжаление ме няма, ама някой от тук да не е извадил късмет?

тези работи със змиите- не благодаря

с топлите камъни не съм имала честта, но звучи доста интересно. те с истински вулканични камъни ли го правят или само им викат вулканични?

Трябва да са наистина вулканични, даже вървят със сертификат.

07 Апр 2016, 13:19

и май си имат някакви стандарти за различни размери , за да се ползват по цялото тяло. даже и между пръстите слагат.

07 Апр 2016, 13:40

annamaria написа:и май си имат някакви стандарти за различни размери , за да се ползват по цялото тяло. даже и между пръстите слагат.

Ехе, вярно ли! :) А ти къде се губиш, да не беше на някое спа сафари? :mrgreen:

07 Апр 2016, 13:41

m0n4eto написа:хаха, да, почва го с гореща сауна, после го мята контрастно в студен басейн, после го вкарва пак примерно в парна баня и накрая го оставя за някои от силовите масажи дето мачкат здраво :lol:
дори и да не го одобрят за зет, поне ще си тръгне кален

Доста кандидат-зетьове ще избягат след такава проверка :lol: .

07 Апр 2016, 14:09

де да беше :) посрещахме роднини, които иначе живеят в чужбина и си идват рядко. до някъде може да се нарече и сафари, но от различно естество.
а за камъните, ами виждала съм в интернет показани комплекти, групирани по размери. повечето овални, но има и издължени.

07 Апр 2016, 15:22

Източните масажи за много интересни: Тай масаж, Шиатцу - все интересни начини за масаж и в повечето случаи комбинирани с точкотерапия.

08 Апр 2016, 09:57

Това със змиите тръпки ме побиват. Добре, че тук няма такива. Другия с камъните определено изглежда интересен, него бих опитала.
Snejna, тези тоите също звучат добре. В какво точно се различава масажа, ако е такъв точков?
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 78