11 Апр 2016, 16:01
11 Апр 2016, 17:42
S_Milenska написа:ЩЕ я черпим Анамария с по едно спа! :) Момичетаа, аз съм си планирала едно ходене тук извън града съвсем близо на спа, довечера! Да видим, нямам търпение, след час потеглям. С една приятелка мислим да се порадваме на спокойствие, чист въздух и кеф :)
12 Апр 2016, 09:37
12 Апр 2016, 11:16
Kremiliya написа:и аз бих отишла, но ми се иска да прекарам цял ден там, но все не ми остават пари за това приятно изживяване. :(
12 Апр 2016, 15:15
12 Апр 2016, 15:17
m0n4eto написа:хаха, да, почва го с гореща сауна, после го мята контрастно в студен басейн, после го вкарва пак примерно в парна баня и накрая го оставя за някои от силовите масажи дето мачкат здраво![]()
дори и да не го одобрят за зет, поне ще си тръгне кален
12 Апр 2016, 15:30
Gorica23 написа:m0n4eto написа:хаха, да, почва го с гореща сауна, после го мята контрастно в студен басейн, после го вкарва пак примерно в парна баня и накрая го оставя за някои от силовите масажи дето мачкат здраво![]()
Трябва да го направят задължително в България, доста проблеми ще си решим...
12 Апр 2016, 15:37
Elica написа:идеята и на мен ми хареса, адски много. То е като да отидеш на козметичка след работа, редно е всеки да го прави понякога ;) Забавлявайте се на Спа-то! :)
13 Апр 2016, 09:54
Mon_ton написа:Gorica23 написа:m0n4eto написа:хаха, да, почва го с гореща сауна, после го мята контрастно в студен басейн, после го вкарва пак примерно в парна баня и накрая го оставя за някои от силовите масажи дето мачкат здраво![]()
Трябва да го направят задължително в България, доста проблеми ще си решим...
Доста мъже ще избягат още по-рано..Поне е доказателство, че желаят жените, ако са готови да минат през много мъки за тях.
13 Апр 2016, 13:59
Gold написа:Mon_ton написа:Трябва да го направят задължително в България, доста проблеми ще си решим...
Доста мъже ще избягат още по-рано..Поне е доказателство, че желаят жените, ако са готови да минат през много мъки за тях.