Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Глезите ли се със SPA в следработно време?

11 Апр 2016, 16:01

ЩЕ я черпим Анамария с по едно спа! :) Момичетаа, аз съм си планирала едно ходене тук извън града съвсем близо на спа, довечера! Да видим, нямам търпение, след час потеглям. С една приятелка мислим да се порадваме на спокойствие, чист въздух и кеф :)

11 Апр 2016, 17:42

S_Milenska написа:ЩЕ я черпим Анамария с по едно спа! :) Момичетаа, аз съм си планирала едно ходене тук извън града съвсем близо на спа, довечера! Да видим, нямам търпение, след час потеглям. С една приятелка мислим да се порадваме на спокойствие, чист въздух и кеф :)

Браво на теб, ще разказваш после, това време е само за масажи...

12 Апр 2016, 09:37

и аз бих отишла, но ми се иска да прекарам цял ден там, но все не ми остават пари за това приятно изживяване. :(

12 Апр 2016, 11:16

Kremiliya написа:и аз бих отишла, но ми се иска да прекарам цял ден там, но все не ми остават пари за това приятно изживяване. :(

то нали има и еднодневни карти за спа, с които няма ограничение колко време да се стои?

S_Milenska надявам се да си изкарате хубаво. и да разкажеш :)

12 Апр 2016, 15:15

идеята и на мен ми хареса, адски много. То е като да отидеш на козметичка след работа, редно е всеки да го прави понякога ;) Забавлявайте се на Спа-то! :)

Re: Каква е истината - полезна или вредна е сауната?

12 Апр 2016, 15:17

m0n4eto написа:хаха, да, почва го с гореща сауна, после го мята контрастно в студен басейн, после го вкарва пак примерно в парна баня и накрая го оставя за някои от силовите масажи дето мачкат здраво :lol:
дори и да не го одобрят за зет, поне ще си тръгне кален

Трябва да го направят задължително в България, доста проблеми ще си решим... :lol:

12 Апр 2016, 15:30

Gorica23 написа:
m0n4eto написа:хаха, да, почва го с гореща сауна, после го мята контрастно в студен басейн, после го вкарва пак примерно в парна баня и накрая го оставя за някои от силовите масажи дето мачкат здраво :lol:

Трябва да го направят задължително в България, доста проблеми ще си решим... :lol:

Доста мъже ще избягат още по-рано.. :lol: Поне е доказателство, че желаят жените, ако са готови да минат през много мъки за тях.

12 Апр 2016, 15:37

Elica написа:идеята и на мен ми хареса, адски много. То е като да отидеш на козметичка след работа, редно е всеки да го прави понякога ;) Забавлявайте се на Спа-то! :)

Това му е хубавото, че може да съчетаеш релакса с козметичните процедури.
https://www.facebook.com/58020778868967 ... =3&theater

13 Апр 2016, 09:54

Mon_ton написа:
Gorica23 написа:

Доста мъже ще избягат още по-рано.. :lol: Поне е доказателство, че желаят жените, ако са готови да минат през много мъки за тях.

Да бе, ще бягат. Аз се чудя къде и аз да намеря такова място, дето "зорлем" да ме подлагат и мен на такива "мъки"- спа процедурки, масажчета. И без да печеля съпруг, пак съм готова, съвсем доброволно, да мина изпитанията :lol:

13 Апр 2016, 13:59

Gold написа:
Mon_ton написа:Трябва да го направят задължително в България, доста проблеми ще си решим... :lol:

Да бе, ще бягат. Аз се чудя къде и аз да намеря такова място, дето "зорлем" да ме подлагат и мен на такива "мъки"- спа процедурки, масажчета. И без да печеля съпруг, пак съм готова, съвсем доброволно, да мина изпитанията :lol:[/quote]
Абе то да са спа процедури, ама да те метнат в една сауна с 10 потни мъже и да стоиш там 50 минути, страшен кеф. :twisted:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 78