Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Глезите ли се със SPA в следработно време?

14 Апр 2016, 11:09

Както се казва в наше село такива места май няма, които да са готин луксозен хотел с хубаво спа. Има извън града мисля, но не емного атрактивно.

14 Апр 2016, 14:44

annamaria написа:
Kremiliya написа:и аз бих отишла, но ми се иска да прекарам цял ден там, но все не ми остават пари за това приятно изживяване. :(

то нали има и еднодневни карти за спа, с които няма ограничение колко време да се стои?

S_Milenska надявам се да си изкарате хубаво. и да разкажеш :)

Момичета, по колко са горе-долу тези еднодневни карти и определени неща ли само можеш да ползваш, за да си направя сметка и да пробвам някой път?

Re: Каква е истината - полезна или вредна е сауната?

14 Апр 2016, 15:23

mix_twix написа:
Gold написа:
Mon_ton написа:Трябва да го направят задължително в България, доста проблеми ще си решим... :lol:

Доста мъже ще избягат още по-рано.. :lol: Поне е доказателство, че желаят жените, ако са готови да минат през много мъки за тях.

Да бе, ще бягат. Аз се чудя къде и аз да намеря такова място, дето "зорлем" да ме подлагат и мен на такива "мъки"- спа процедурки, масажчета. И без да печеля съпруг, пак съм готова, съвсем доброволно, да мина изпитанията :lol:

Абе то да са спа процедури, ама да те метнат в една сауна с 10 потни мъже и да стоиш там 50 минути, страшен кеф. :twisted:[/quote]

Ако изкараш 50 минути, то после ще ти е все едно дали са 10 мъже, потни ли са е други подробности :lol: .

15 Апр 2016, 10:37

Да ви се похваля. Най-после се стиковахме с моите приятелки за женски спа ден!!! Този уикенд ще вилнеем :cheerleadersmileygirl:

zagrijena за къде питаш?

15 Апр 2016, 10:39

nefertiti написа:Да ви се похваля. Най-после се стиковахме с моите приятелки за женски спа ден!!! Този уикенд ще вилнеем :cheerleadersmileygirl:

zagrijena за къде питаш?

Аууу къде ще ходите извън града или? :)

15 Апр 2016, 14:50

Gorica23 написа:
Elica написа:идеята и на мен ми хареса, адски много. То е като да отидеш на козметичка след работа, редно е всеки да го прави понякога ;) Забавлявайте се на Спа-то! :)

Това му е хубавото, че може да съчетаеш релакса с козметичните процедури.
https://www.facebook.com/58020778868967 ... =3&theater

суетнички сме се жените, още с мисълта за разкрасителна процедура се настройваме и релаксиращо :)

15 Апр 2016, 16:38

Не знам от суета ли е или от мисълта, че мога да се отърва от кухнята, от всички у дома, да остана на тишина и да се оставя в някои опитни ръце да правят с мен каквото искат. :lol:

18 Апр 2016, 15:52

не се ограничавай, когато ти е нужно. важно е да си отделяме време и за себе си, така сме и по-ненапрегнати за околните.

18 Апр 2016, 16:43

nefertiti написа:Да ви се похваля. Най-после се стиковахме с моите приятелки за женски спа ден!!! Този уикенд ще вилнеем :cheerleadersmileygirl:

zagrijena за къде питаш?

Питам по принцип, не за конкретно място, защото не съм много запозната. Ако отида някъде на почивка и повечко дни съм там, например?

19 Апр 2016, 15:31

Jully написа:Не знам от суета ли е или от мисълта, че мога да се отърва от кухнята, от всички у дома, да остана на тишина и да се оставя в някои опитни ръце да правят с мен каквото искат. :lol:

Внимавай какво си пожелаваш, аз затова предпочитам жени да ме масажират, а и мъжът ми винаги ме пита. :lol:

nefertiti, как беше, развилняхте ли се като хората... :jumpeveryone:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 78