Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
25 Фев 2015, 12:45
Чувала съм, че за мъжете е по-опасна, защото може да намали плодовитостта, но пък се чудя, в азиатските страни е много популярно да се ходи на сауна, а там сякаш нямат репродуктивни проблеми.
25 Фев 2015, 13:39
Никога не съм ходила на сауна, хич не ми понася топлото време на улицата, а какво ли остава, ако съм в сауна!
17 Мар 2015, 16:00
И аз мисля много да не се притеснявам, чувствам се изключително добре, когато ходя на сауна, мисля, че това е по-важното, а и след като са я измислили сауната няма да е за лошо я
18 Мар 2015, 17:34
Не бих отишла на сауна да се потя нарочно, абсурд просто
29 Юни 2015, 15:49
Значи няма да го мисля толкова, макар че сега след края на зимата в сауната се чувствах толкова добре, имам чувството, че всичките ми токсини и гадости излезнаха от тялото!
29 Юни 2015, 17:47
Аз като не бях мама не ми трябваше да ходя на сауна, а на някое парти и цяла нощ да скачам и танцувам, то беше същият ефект
29 Юни 2015, 18:19
Fancy написа:Аз като не бях мама не ми трябваше да ходя на сауна, а на някое парти и цяла нощ да скачам и танцувам, то беше същият ефект

Е същия, но не точно, то партито пак не пречи да подскачаш, сауната има отчистващ ефект, аз съм много доволен и продължавам да ходя на сауна. Все си мисля как ще ида в някоя турска баня и как ще се препичам после в сауната им.
26 Окт 2015, 12:30
Fancy написа:Аз като не бях мама не ми трябваше да ходя на сауна, а на някое парти и цяла нощ да скачам и танцувам, то беше същият ефект

Едно е да подскачаш в дискотеката, обградена от слой цигарен дим, друго е да ходиш на сауна, двете неща са коренно различни. В сауната ефекта е изчистваш, а като ти се отворят порите и като се изпотиш хубаво не знам според теб колко ли добре ти действа цигарения дим около теб?
26 Окт 2015, 16:02
Съгласна съм, че няма много общо, едното е за причистване, другото са дискотеки, цигари и алкохол.