05 Юли 2016, 17:36
magda написа:m0n4eto написа:ох, там че си е сауна е сауна... ама има прекалено много бактериален обмен. значи не е зле да се минава и през традиционната, за по-стабилна имунната система
Първата ни калява да сме по-устойчиви на бактериите, втората ни помага да ги изчистим.
06 Юли 2016, 09:26
Lisandra написа:magda написа:m0n4eto написа:ох, там че си е сауна е сауна... ама има прекалено много бактериален обмен. значи не е зле да се минава и през традиционната, за по-стабилна имунната система
Първата ни калява да сме по-устойчиви на бактериите, втората ни помага да ги изчистим.
Шегата настрана, след пътуване с градски транспорт, трябва да минеш през цялостна дезинфекция...
06 Юли 2016, 15:41
06 Юли 2016, 16:20
Жалко наистина, че трябва да сте с децата и няма да можеш да осъществиш плановете си, но може с тях да отпразнувате годишнината си също весело и добре, пък и романтично. :)Pacienti написа:annamaria още не сме я отпразнували, предстои. Благодаря ви за предложението за хотел Сенс, бях там, разгледах СПА-то, много е уютно, точно по мой вкус, после пих кафе на последния етаж, не знаех, че освен бар горе има и ресторант, изискана обстановка, като за нашия случай, а за гледката да не говорим, уникална е. Но за съжаление тази година няма да можем да отпразнуваме годишнината там, няма на кой да оставим децата. Но всяко зло за добро, видях, че продават валчери за СПА-то, така че ако не двамата заедно, поне може аз да се поглезя... :)
07 Юли 2016, 10:54
07 Юли 2016, 11:18
07 Юли 2016, 16:05
07 Юли 2016, 16:34
mimeto90 написа:Значи по всяко време на годината ходете на сауна и си гледайте здравето, че иначе лошо![]()
07 Юли 2016, 17:22
Gorica23 написа:mimeto90 написа:Значи по всяко време на годината ходете на сауна и си гледайте здравето, че иначе лошо![]()
Ако трябва да избирам, предпочитам парната баня, не знам колко е полезно или вредно, но е факт че се практикува от хилядолетия, било е и място за бизнес срещи.
07 Юли 2016, 17:26