01 Авг 2016, 17:30
Pipilota написа:хах, в много от нашите фирми изобщо тийм билдинга е излишен, а какво остава за такъв в СПА. Но определено съм сигурна, че ще се приеме добре, особено от дамите в екипа.
01 Авг 2016, 17:40
Kaya написа:Lisandra написа:Nightmare, зависи ако съм с компания издържам, но сама, предпочитам в басейна да се топна или масаж да ми направят. :)
Не ти ли се замайва главата? :)
02 Авг 2016, 10:51
Pipilota написа:хах, в много от нашите фирми изобщо тийм билдинга е излишен, а какво остава за такъв в СПА. Но определено съм сигурна, че ще се приеме добре, особено от дамите в екипа.
02 Авг 2016, 11:15
02 Авг 2016, 12:17
nefertiti написа:Pipilota написа:хах, в много от нашите фирми изобщо тийм билдинга е излишен, а какво остава за такъв в СПА. Но определено съм сигурна, че ще се приеме добре, особено от дамите в екипа.
Предложи го на шефа. Ако той ще предвожда тийм билдинга в СПА-то, като нищо на драго сърце ще е съгласен
02 Авг 2016, 12:50
Lili_pili написа:nefertiti написа:Pipilota написа:хах, в много от нашите фирми изобщо тийм билдинга е излишен, а какво остава за такъв в СПА. Но определено съм сигурна, че ще се приеме добре, особено от дамите в екипа.
Предложи го на шефа. Ако той ще предвожда тийм билдинга в СПА-то, като нищо на драго сърце ще е съгласен
а, шефът ако трябва да плаща как ще се навие, ти представяш ли си тийм билдинг в спа за 20-30 човека?
03 Авг 2016, 11:37
Lili_pili написа:nefertiti написа:Pipilota написа:хах, в много от нашите фирми изобщо тийм билдинга е излишен, а какво остава за такъв в СПА. Но определено съм сигурна, че ще се приеме добре, особено от дамите в екипа.
а, шефът ако трябва да плаща как ще се навие, ти представяш ли си тийм билдинг в спа за 20-30 човека?
03 Авг 2016, 12:28
03 Авг 2016, 12:52
03 Авг 2016, 16:26
qwerryyy написа:Дали за едно спа само от ден могат да рефрешнат толкова силите си? Трябва си поне седмица.