Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Глезите ли се със SPA в следработно време?

01 Авг 2016, 17:30

Pipilota написа:хах, в много от нашите фирми изобщо тийм билдинга е излишен, а какво остава за такъв в СПА. Но определено съм сигурна, че ще се приеме добре, особено от дамите в екипа. :mrgreen:

Pipilota, убедена съм, че мъжете ще приемат идеята с голямо удоволдтвие, ще я прегърнат с две ръце... :lol:

Re: Каква е истината - полезна или вредна е сауната?

01 Авг 2016, 17:40

Kaya написа:
Lisandra написа:Nightmare, зависи ако съм с компания издържам, но сама, предпочитам в басейна да се топна или масаж да ми направят. :)

Не ти ли се замайва главата? :)

Е, то зависи на колко градуса ще я настроим, поливаме начесто камъните и бива. :)

02 Авг 2016, 10:51

Pipilota написа:хах, в много от нашите фирми изобщо тийм билдинга е излишен, а какво остава за такъв в СПА. Но определено съм сигурна, че ще се приеме добре, особено от дамите в екипа. :mrgreen:

Предложи го на шефа. Ако той ще предвожда тийм билдинга в СПА-то, като нищо на драго сърце ще е съгласен :lol:

02 Авг 2016, 11:15

Ако тръгнеш с идеята, че няма да издържиш на топлината и такива неща, ти грам няма да успееш да се отпуснеш да поседиш, да се насладиш и да усетиш ефекта. Аз бях така първия път. Стигам, преобличам се и тичам да влизам, докато мислено се самонавивах "леле, колко топло ще е вътре". И разбира се, бързо, бързо изкочих :lol: . Но ако идеш на спа с някого за компания. Първо се аклиматизирате наоколо в басейнче или друго, обикаляте по съоръженията и като стигнете до сауната, изобщо няма да се усети като такава непосилна горещина.

02 Авг 2016, 12:17

nefertiti написа:

Предложи го на шефа. Ако той ще предвожда тийм билдинга в СПА-то, като нищо на драго сърце ще е съгласен :lol:

а, шефът ако трябва да плаща как ще се навие, ти представяш ли си тийм билдинг в спа за 20-30 човека? :mrgreen:

02 Авг 2016, 12:50

Lili_pili написа:
nefertiti написа:

а, шефът ако трябва да плаща как ще се навие, ти представяш ли си тийм билдинг в спа за 20-30 човека? :mrgreen:

Ако е някой стиснат, направо ще забели очите. :lol: Тези тиймбилдинги май се развиват по софийските фирми, а не в Чирпан. :lol:

03 Авг 2016, 11:37

Lili_pili написа:
nefertiti написа:

това ще е мъдра бизнес инвестиция - тези 20-30 човека ще отидат като флегми, а ще излезнат като машини - свежи, отпочинали и готови за работа! :grin:

03 Авг 2016, 12:28

А то всъщност колко градуса е в сауната? :roll:

03 Авг 2016, 12:52

Дали за едно спа само от ден могат да рефрешнат толкова силите си? Трябва си поне седмица. :mrgreen:

03 Авг 2016, 16:26

qwerryyy написа:Дали за едно спа само от ден могат да рефрешнат толкова силите си? Трябва си поне седмица. :mrgreen:

Седмица за заслужилите служители, за останалите ден :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 78