Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
04 Авг 2016, 16:18
Аз си представям да отидем някъде на хубав лъскав хотел, красиви мъже да ни правят масажи и да се киснем по джакузита, а други красавци да ни правят коктейли. :) Гледам си го от моята страна на женски колектив.
05 Авг 2016, 11:10
И аз не знам други освен тези в хотелите и СПА центровете. Всички са облицовани с дърво. Но отделна сауна сигурно може да се види нейде из Русия или Скандинавските страни

.
05 Авг 2016, 11:27
Руската сауна е каменна и бият с метлички
05 Авг 2016, 14:12
Шефовете трябва да определят какъв ще е стимула, защото 20 жени- 20 мнения

.
05 Авг 2016, 16:37
За хубавия хотел съм съгласна, иначе нямам нищо против да ме намачкат професионални ръце, били те и женски, после релаксирала да се отдам на моя хубавец. :)
08 Авг 2016, 12:10
red_eyes написа:Шефовете трябва да определят какъв ще е стимула, защото 20 жени- 20 мнения

.
еее , и мъже има в офиса. те, дори и да се правят на ударени, доста си падат по спата, масажчета и полезно мързелуване
08 Авг 2016, 12:24
Не бива да се изключват и мъжете, вярно е

. И те са хора, и те искат да опитат от някои благинки на живота. И на тях ще им дойде добре да опитат от "женските" занимания. За разнообразие може да се отдадат на друг вид почивка, а не на пиене и ядене

.
08 Авг 2016, 14:18
Gold написа:Руската сауна е каменна и бият с метлички

Тя е цяло изживяване, не е за всеки

. Не е за нежни души.
08 Авг 2016, 16:18
mimeto90 написа:Не бива да се изключват и мъжете, вярно е

. И те са хора, и те искат да опитат от някои благинки на живота. И на тях ще им дойде добре да опитат от "женските" занимания. За разнообразие може да се отдадат на друг вид почивка, а не на пиене и ядене

.
Ооо, как "женски" занимания! Че те ходят по-често от нас на масажи!
09 Авг 2016, 09:40
Фитнес маниачетата и активно спортуващите май често се възползват от тези услуги.