Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Глезите ли се със SPA в следработно време?

04 Авг 2016, 16:18

Аз си представям да отидем някъде на хубав лъскав хотел, красиви мъже да ни правят масажи и да се киснем по джакузита, а други красавци да ни правят коктейли. :) Гледам си го от моята страна на женски колектив. :mrgreen:

Re: Каква е истината - полезна или вредна е сауната?

05 Авг 2016, 11:10

И аз не знам други освен тези в хотелите и СПА центровете. Всички са облицовани с дърво. Но отделна сауна сигурно може да се види нейде из Русия или Скандинавските страни :smile: .

05 Авг 2016, 11:27

Руската сауна е каменна и бият с метлички :lol:

05 Авг 2016, 14:12

Шефовете трябва да определят какъв ще е стимула, защото 20 жени- 20 мнения :lol: .

05 Авг 2016, 16:37

За хубавия хотел съм съгласна, иначе нямам нищо против да ме намачкат професионални ръце, били те и женски, после релаксирала да се отдам на моя хубавец. :)

08 Авг 2016, 12:10

red_eyes написа:Шефовете трябва да определят какъв ще е стимула, защото 20 жени- 20 мнения :lol: .

еее , и мъже има в офиса. те, дори и да се правят на ударени, доста си падат по спата, масажчета и полезно мързелуване :wink:

08 Авг 2016, 12:24

Не бива да се изключват и мъжете, вярно е :smile: . И те са хора, и те искат да опитат от някои благинки на живота. И на тях ще им дойде добре да опитат от "женските" занимания. За разнообразие може да се отдадат на друг вид почивка, а не на пиене и ядене :mrgreen: .

08 Авг 2016, 14:18

Gold написа:Руската сауна е каменна и бият с метлички :lol:

Тя е цяло изживяване, не е за всеки :lol: . Не е за нежни души.

08 Авг 2016, 16:18

mimeto90 написа:Не бива да се изключват и мъжете, вярно е :smile: . И те са хора, и те искат да опитат от някои благинки на живота. И на тях ще им дойде добре да опитат от "женските" занимания. За разнообразие може да се отдадат на друг вид почивка, а не на пиене и ядене :mrgreen: .

Ооо, как "женски" занимания! Че те ходят по-често от нас на масажи!

09 Авг 2016, 09:40

Фитнес маниачетата и активно спортуващите май често се възползват от тези услуги.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 78