Сауна - ползи, мнение, препоръки

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Глезите ли се със SPA в следработно време?

Мнениеот Lisandra » 10 Авг 2016, 14:17

Мъжете се глезят повече от нас даже. Вчера бях на масаж, имаше само 2 жени и повече от 6 мъже. :smile:
Lisandra

Re: Каква е истината - полезна или вредна е сауната?

Мнениеот Lisandra » 10 Авг 2016, 14:39

В СПА центъра, в който ходя, сауната е дървена, а парната баня е каменна, но не бият с метлички. :lol:
Lisandra

Мнениеот S_Milenska » 10 Авг 2016, 15:46

Lisandra написа:В СПА центъра, в който ходя, сауната е дървена, а парната баня е каменна, но не бият с метлички. :lol:

хахахв наши дни дали някъде се практикува побутването и пребиването с метлички :mrgreen:
Аватар
S_Milenska

Мнениеот S_Milenska » 10 Авг 2016, 16:03

Lisandra написа:Мъжете се глезят повече от нас даже. Вчера бях на масаж, имаше само 2 жени и повече от 6 мъже. :smile:

лелеее, вярно ли! а аз си мислих, че мъжете не ходят по спа процедури, а те какви били.. скрити лимонки :mrgreen:
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Gorica23 » 10 Авг 2016, 16:10

S_Milenska написа:
Lisandra написа:Мъжете се глезят повече от нас даже. Вчера бях на масаж, имаше само 2 жени и повече от 6 мъже. :smile:

лелеее, вярно ли! а аз си мислих, че мъжете не ходят по спа процедури, а те какви били.. скрити лимонки :mrgreen:

Те, че ходят ясно, обаче опашка за масаж ли е имало, не се ли записват предварително часове?
Gorica23

Мнениеот Gorica23 » 10 Авг 2016, 16:24

S_Milenska написа:
Lisandra написа:В СПА центъра, в който ходя, сауната е дървена, а парната баня е каменна, но не бият с метлички. :lol:

хахахв наши дни дали някъде се практикува побутването и пребиването с метлички :mrgreen:

Винаги може да се намери доброволец/доброволка :mrgreen:
Gorica23

Мнениеот Mon_ton » 11 Авг 2016, 09:28

Може би защото мъжете доста често работят по-натоварена работа от жените и имат нужда да релаксират мускулите си :)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Lisandra » 11 Авг 2016, 15:28

Gorica23 написа:
S_Milenska написа:

Те, че ходят ясно, обаче опашка за масаж ли е имало, не се ли записват предварително часове?

Каква опашка, не, ама както съм го написала така излиза. :) СПА центъра има вани, басейн, сауна, парна баня и фитнес зала. За масаж естествено си записваш час, аз им следя промоциите. Сега за света Богородица на 15-ти, Мариите може да спечелят безплатно посещение на СПА-то, за съжаление не се казвам Мария
https://www.facebook.com/SenseSpaSofia/?fref=ts
Lisandra

Мнениеот Lisandra » 11 Авг 2016, 15:47

Gorica23 написа:
S_Milenska написа:

Винаги може да се намери доброволец/доброволка :mrgreen:

Горице, аз на СПА отивам за да се отърся от напрегнатото ежедневие, обстановката е спокойна, хората са дружелюбни и усмихнати, пълен дзен...
Lisandra

Мнениеот annamaria » 12 Авг 2016, 15:42

Lisandra написа:Каква опашка, не, ама както съм го написала така излиза. :) СПА центъра има вани, басейн, сауна, парна баня и фитнес зала. За масаж естествено си записваш час, аз им следя промоциите. Сега за света Богородица на 15-ти, Мариите може да спечелят безплатно посещение на СПА-то, за съжаление не се казвам Мария
https://www.facebook.com/SenseSpaSofia/?fref=ts

Точно за мен е, надявам се да не ме дисквалифицират...
annamaria

ПредишнаСледваща

Назад към Общи здравни теми