Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Каква е истината - полезна или вредна е сауната?

27 Окт 2015, 16:11

Бих пробвала и този вариант, сауната наистина е полезна за тялото, така че ако не можем да издръжаме на класическата това е страхотна алтернатива, която с радост бих пробвала ;)

23 Ное 2015, 16:10

На мен не ми е така горещо, че да ми става лошо, приятно ми е, въпреки че не си пада много по жегата.

23 Ное 2015, 18:06

Snejna написа:На мен не ми е така горещо, че да ми става лошо, приятно ми е, въпреки че не си пада много по жегата.

Значи лятото ти е супер направо, аз откачам, затова предпочитам по-прохладни варианти.

24 Ное 2015, 12:29

Реално няма причина да не е полезна сауната, при положение, че не се прекалява с нея... а да, също и ако нямаш някакви заболявания, тогава не зная кой би се грабнал да отиде на сауна :???:

24 Ное 2015, 13:19

draga.mihova написа:Реално няма причина да не е полезна сауната, при положение, че не се прекалява с нея... а да, също и ако нямаш някакви заболявания, тогава не зная кой би се грабнал да отиде на сауна :???:

Има хора, които вземат крайно нелогични решения, дори и с болести ;)

15 Дек 2015, 12:46

Че сауната не е някакво средство за лечение, а си го правят хората от кеф.

15 Дек 2015, 15:14

Локумът написа:Че сауната не е някакво средство за лечение, а си го правят хората от кеф.

Не знам всъщност дали има някакви лечебни начини да се използва сауната за някакъв вид лечение на каквото и да е било. :

15 Дек 2015, 16:43

fawla написа:
Локумът написа:Че сауната не е някакво средство за лечение, а си го правят хората от кеф.

Не знам всъщност дали има някакви лечебни начини да се използва сауната за някакъв вид лечение на каквото и да е било. :

То сама по себе си е лечебна, тъй като изкарва много от токсините в тялото

15 Дек 2015, 17:05

Със сигурност е много полезна и наситина изкарва доста гадости от тялото.

Глезите ли се със SPA в следработно време?

02 Фев 2016, 15:37

все съм си мислела,че за да отидеш на СПА, трябва да отделиш едва ли един уикенд,но наскоро една приятелка ми вика, айде след работа да отидем еди къде си за два-три часа. та мисълта ми е вие глезите ли се със SPA за толкова кратко време и има ли въобще ефект? айде да отида на спорт по съм склонна,но след работа тепърва да отида примерно на сауна, заслужава ли си? споделете,момичета.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 78