Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
19 Сеп 2016, 16:58
Хайде, кажете къде, само говорите, покажете и малко снимки... Око да види, ръка да пипне.
19 Сеп 2016, 17:03
BeenieGal написа:Ти като застраховка - да не стане някоя грешка

. Ами в сауната ако влезе някой мъж? Тогава няма как да се избегне предварително.
Хахаха, казваш, че ще стане горещо?
20 Сеп 2016, 08:22
В сауната си е достатъчно горещо, а ако и някакви страсти се развихрят, не знам как ще се издържа там от температурите

.
20 Сеп 2016, 08:26
Gorica23 написа:Хайде, кажете къде, само говорите, покажете и малко снимки... Око да види, ръка да пипне.

Сега галерия на неприятните места ли да правим

?
20 Сеп 2016, 09:58
MGB написа:Gorica23 написа:Хайде, кажете къде, само говорите, покажете и малко снимки... Око да види, ръка да пипне.

?
Хаха, бе не знам дали е удачно да си качвам снимка, как съм се размазала от кеф на спа

Да вземе да ме урочаса някой
20 Сеп 2016, 11:08
ехее, тук какво въображение сте развихрили. сауна, страсти, докосвания, масажи
дали някой е предлагал брак в сауна или спа? дали достига и до там романтиката
20 Сеп 2016, 12:10
Да предложиш брак в сауна ми се струва доста неподходящо. Голи, целите изпотени

. Бързо може да стане конфузно.
20 Сеп 2016, 12:51
Луди всякакви, не бих се учудила, ако има и такива предложения, всяка двойка си знае нейните моменти и нейните сантименталности, които дори могат да бъдат свързани и със сауната. :) Защо да не?
26 Сеп 2016, 13:47
tinkerbell написа: Хаха, бе не знам дали е удачно да си качвам снимка, как съм се размазала от кеф на спа

Обещаваме да не урочасваме. Само благородно да ти позавиждаме
26 Сеп 2016, 14:34
tinkerbell написа:MGB написа:Gorica23 написа:Хайде, кажете къде, само говорите, покажете и малко снимки... Око да види, ръка да пипне.

?
Хаха, бе не знам дали е удачно да си качвам снимка, как съм се размазала от кеф на спа

Ние само с добро око ще те гледаме и ще плюем по монитора да не те хванат уроки!