04 Фев 2016, 17:32
04 Фев 2016, 17:42
05 Фев 2016, 07:56
Gorica23 написа:Ау, как не съм я видяла досега темата, страхотна идея и не само за женски сбирки, може и с половинките да споделим това удоволствие. Ех, размечтах се...
05 Фев 2016, 11:15
Jully написа:Зависи от кой град си. Ако имате някой голям фитнес те обикновено предлагат и подобни услуги и са много добре синтезирани нещата, при нас имаме такова и е страхотно, удобно в града :)
05 Фев 2016, 12:07
nefertiti написа:Jully написа:Зависи от кой град си. Ако имате някой голям фитнес те обикновено предлагат и подобни услуги и са много добре синтезирани нещата, при нас имаме такова и е страхотно, удобно в града :)
От София съм. Имаме тук един по-голям фитнес със сауна и солариум, може би и някой спортен масаж, но не такова си представям под "по-така". Искам някъде с повече атмофера, с глезотийки като за дами, да си е пълен релакс ... Като ще е СПА, да е СПА!!!
05 Фев 2016, 15:47
05 Фев 2016, 16:54
annamaria написа:аааа не! дайте да се разберем със спане, пийване и апване нещата вървят в съвсем друга посока. това нашите половинки могат да си го направят и си го правят редовно. а иначе ако ще да е в града, в който живеем предпочитам обстановката да е по-интимна,че да взема и половинката с мен. може и с приятелки,тогава става по-задушевно. но междувпрочем хубавите хотели допускат ли такова почасово влизане и излизане за спа?
08 Фев 2016, 11:07
Snejna написа:nefertiti написа:Jully написа:Зависи от кой град си. Ако имате някой голям фитнес те обикновено предлагат и подобни услуги и са много добре синтезирани нещата, при нас имаме такова и е страхотно, удобно в града :)
От София съм. Имаме тук един по-голям фитнес със сауна и солариум, може би и някой спортен масаж, но не такова си представям под "по-така". Искам някъде с повече атмофера, с глезотийки като за дами, да си е пълен релакс ... Като ще е СПА, да е СПА!!!
Е то зависи вътре от обстановката, а отвън да си е фитнес, теб какво те бърка това, но стига да предлагат готино спа. Обаче.. трудно ако няма подобно място, то наситина обстановката ще направи нещата ;) Има и други момичета от София, може да те посъветват кое място е подходящо и готино :)
08 Фев 2016, 12:10
08 Фев 2016, 15:33
asdddwww написа:annamaria написа:аааа не! дайте да се разберем със спане, пийване и апване нещата вървят в съвсем друга посока. това нашите половинки могат да си го направят и си го правят редовно. а иначе ако ще да е в града, в който живеем предпочитам обстановката да е по-интимна,че да взема и половинката с мен. може и с приятелки,тогава става по-задушевно. но междувпрочем хубавите хотели допускат ли такова почасово влизане и излизане за спа?
Сигурно предлагат, иначе къде ще им излезе далаверата на тях, това си е чиста пара, която не е обвързана с нищо, що да не! Идеята е добра, мога да изпратя гаджето ми на спа за 14 февр. за няколко часа,а аз да си организирам от другия вид с приятели.