Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Глезите ли се със SPA в следработно време?

04 Фев 2016, 17:32

Зависи от кой град си. Ако имате някой голям фитнес те обикновено предлагат и подобни услуги и са много добре синтезирани нещата, при нас имаме такова и е страхотно, удобно в града :)

04 Фев 2016, 17:42

Ау, как не съм я видяла досега темата, страхотна идея и не само за женски сбирки, може и с половинките да споделим това удоволствие. Ех, размечтах се...

05 Фев 2016, 07:56

Gorica23 написа:Ау, как не съм я видяла досега темата, страхотна идея и не само за женски сбирки, може и с половинките да споделим това удоволствие. Ех, размечтах се...

оооо, да това е страхотна идея, нооо при мен е неусъществима, освен ако в спа-то не предлагат услуги като гледане на деца. :mrgreen:

05 Фев 2016, 11:15

Jully написа:Зависи от кой град си. Ако имате някой голям фитнес те обикновено предлагат и подобни услуги и са много добре синтезирани нещата, при нас имаме такова и е страхотно, удобно в града :)

От София съм. Имаме тук един по-голям фитнес със сауна и солариум, може би и някой спортен масаж, но не такова си представям под "по-така". Искам някъде с повече атмофера, с глезотийки като за дами, да си е пълен релакс ... Като ще е СПА, да е СПА!!!

05 Фев 2016, 12:07

nefertiti написа:
Jully написа:Зависи от кой град си. Ако имате някой голям фитнес те обикновено предлагат и подобни услуги и са много добре синтезирани нещата, при нас имаме такова и е страхотно, удобно в града :)

От София съм. Имаме тук един по-голям фитнес със сауна и солариум, може би и някой спортен масаж, но не такова си представям под "по-така". Искам някъде с повече атмофера, с глезотийки като за дами, да си е пълен релакс ... Като ще е СПА, да е СПА!!!

Е то зависи вътре от обстановката, а отвън да си е фитнес, теб какво те бърка това, но стига да предлагат готино спа. Обаче.. трудно ако няма подобно място, то наситина обстановката ще направи нещата ;) Има и други момичета от София, може да те посъветват кое място е подходящо и готино :)

05 Фев 2016, 15:47

аааа не! дайте да се разберем със спане, пийване и апване нещата вървят в съвсем друга посока. това нашите половинки могат да си го направят и си го правят редовно. а иначе ако ще да е в града, в който живеем предпочитам обстановката да е по-интимна,че да взема и половинката с мен. може и с приятелки,тогава става по-задушевно. но междувпрочем хубавите хотели допускат ли такова почасово влизане и излизане за спа?

05 Фев 2016, 16:54

annamaria написа:аааа не! дайте да се разберем със спане, пийване и апване нещата вървят в съвсем друга посока. това нашите половинки могат да си го направят и си го правят редовно. а иначе ако ще да е в града, в който живеем предпочитам обстановката да е по-интимна,че да взема и половинката с мен. може и с приятелки,тогава става по-задушевно. но междувпрочем хубавите хотели допускат ли такова почасово влизане и излизане за спа?

Сигурно предлагат, иначе къде ще им излезе далаверата на тях, това си е чиста пара, която не е обвързана с нищо, що да не! Идеята е добра, мога да изпратя гаджето ми на спа за 14 февр. за няколко часа,а аз да си организирам от другия вид с приятели. :mrgreen:

08 Фев 2016, 11:07

Snejna написа:
nefertiti написа:

Е то зависи вътре от обстановката, а отвън да си е фитнес, теб какво те бърка това, но стига да предлагат готино спа. Обаче.. трудно ако няма подобно място, то наситина обстановката ще направи нещата ;) Има и други момичета от София, може да те посъветват кое място е подходящо и готино :)

То ясно, че не бърка дали е самостоятелно или към нещо, но да си е хубаво място с атмосфера и да има разнообразие. Да влезнеш и за час-два да си в друг свят. А и да е качествено обслужването, де. Не да са поукрасили, понаредили малко феншуй, дзен, ала бала.. и до там.
Една приятелка вчера ми разказваше, че за Коледа са и подарили ваучер за "спа" преживяване. Когато отишла попаднала в едно наистина задушевно масажно помещение, което обаче било и единственото, което се предлагало. Т.е., там "спа" било равносилно само на избор между няколко вида масаж. :???:

08 Фев 2016, 12:10

Оказа се, че идеята е доста популярна. Разбрах, че една приятелка отдавана го правела с колежки, даже малко и се разсърдих, че ми изневерява...
Чакам да се видим, на четири очи ще я разпитам къде ходи и какво прави! :mrgreen:

08 Фев 2016, 15:33

asdddwww написа:
annamaria написа:аааа не! дайте да се разберем със спане, пийване и апване нещата вървят в съвсем друга посока. това нашите половинки могат да си го направят и си го правят редовно. а иначе ако ще да е в града, в който живеем предпочитам обстановката да е по-интимна,че да взема и половинката с мен. може и с приятелки,тогава става по-задушевно. но междувпрочем хубавите хотели допускат ли такова почасово влизане и излизане за спа?

Сигурно предлагат, иначе къде ще им излезе далаверата на тях, това си е чиста пара, която не е обвързана с нищо, що да не! Идеята е добра, мога да изпратя гаджето ми на спа за 14 февр. за няколко часа,а аз да си организирам от другия вид с приятели. :mrgreen:

ами според ще е по-добре, ако я изненадаш и отидеш с нея. това с приятелите винаги можеш да го направиш. къде мислиш да я заведеш?
и аз може да направя една изненада на моя хубавец, така де да си изпрося едно спа тук в града. :lol: давайте идеи къде са хубавите места за София.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 78