В този раздел на нашия форум можете да задавате въпроси, свързани с психология, психиатрия и сексология, да споделяте мнения и да получите съвет.
Заключена

Re: Проблем!

19 Апр 2014, 11:20

Gang написа:Здравейте, Др. Еров... Реших да се допитам най-накрая до специалист... Никога не съм предполагал че ще имам проблеми с ерекцията и то на 25 години, но ето на... Всичко започна преди около година времето когато тръгнах с новата ми приятелка... в началото всичко беше наред, но с течение на времето ерекцията ми започна да намалява ... първоначално сутрешната почти изчезна, а си спомням, че преди след като стана рано сутрин трябваше да чакам няколко минути за да ми спадне и да съм в състояние да отида до тоалетна :D ... Мириса на урината също се промени за известно време стана остра и странна... след това отново се оправи или поне сега не усещам разлика ... Но проблемите с ерекцията си продължават става ми все по трудно и спада доста бързо... Усещам и някакъв много странен дискомфорт ниско долу от бельо носене на колани и тем подобни ... Преди време приятелката ми имаше цистит или нещо от сорта... възможно ли е да се е прехвърлило на мен? Какво мога да направя и на какво заболяване отговарят симптомите ми :(

За да се изключи при вас заболяване на пикочо- половата система, трябва да се извършват изследвания - стерилна урина, за хламидия и изследвания на еякулат. Ако тези изследвания са добре като показатели, ще търсим други причини, но на първо време това е наложително.

Re: Д-р Тодор Еров - сексология и сексуални проблеми

19 Апр 2014, 11:26

veppu написа:Здравейте Д-р Еров наложи да стигна и до вас понеже се появи проблем с моя приятел но той засега неиска да споделя с никой и каза само на мен дори за момента отказа да иде и на лекар. Проблема е следния. Забелязвах че от месец насам докато правим секс някои път получава ерекция всичко е както трябва. Друг път отначало получи ерекция при орална любов постепенно се върне в нормален и се започва отново докато не получи ерекция и по трудно започна да свършва при тези непрекъснати аномалии. Случи се веднъж че опитахме с какво ли не да се възбуди и накрая нищо дори и не свьрши и се откаьахме. Виждах че нещо става и не ср получава дори си помислих да не е в мен проблема. Докато онзи ден не ми каза сам че и той забелязал най вече когато му правя орална любов в областта на главичката че не усеща чувствителност както преди е било ,надолу по ствола усеща всичко както трябва но на главичката чувствителността му е намаляла и не му доставя така удоволствието което му е необходимо. Да добавя той не е обрязван. И въпроса ми е да кажете какво можем да направим нещо здравословно ли ще е някакъв съвет поне да знаем от къде идва проблема му.

Малка е вероятността причините за неговите проблеми да са свързани с чувствителността на главичката. Трябва ми малко по- подробна информация. От колко време е проблемът? С каква честота са половите ви контакти? На каква възраст е пациентът и партньорката му? Използва ли някакви медикаменти и има ли някакви заболявания?

19 Апр 2014, 11:35

gan4o_ написа:Доктор Еров, аз съм мъж в тежка депресия.Проблемите неможах да ги реша без медикаменти. Вследствие на депресията получих и еректилна дисфункция ! Нежелая да взимам антидепресанти, заради изключително вредните последици върху сексуалното здраве. В момента взимам Тритако ( http://apteka.framar.bg/30000827/%D1%82 ... C%D0%B3-20 ), но усещам подобрения единственно върху съня и отчасти при ерекциата, но лошите мисли не изчезват изобщо ! Въпросът ми към Вас е кой е възможно най-силният медикамент за хора в депресия, който по никакъв начин да не се отразява зле на сексуалните функций ? Има ли такъв изобщо или Тритако е единственния ? Целя с това да намеря оптимално решение на проблема без да го задълбочавам с проблеми в секса .
ПП: Преди време имах само лека депресия, с която се научих да живея, но след няколко "засечки" в леглото депресията стана изключително тежка. Така, че сексуалните проблеми са в основата на задълбочаването. Между другото пробвал съм циалис 20мг ,но ефекта беше нулев. Нека да отчета и че нямам физиологични причини за еректилната дисфункция!

Всички антидепресанти водят, в известна степен, до спад в ерекцията. Тритико е един от най- подходящите в тези случай, тъй като най- малко повлиява на ерекцията. Единият вариант е да се съчетае Тритико в с други успокояващи медикаменти, с хранителни добавки или хомеопатични средства. Възможно е Сиалис са не помогне, но в такива случай се опитва с други лекарствени средства, стимулиращи сексуалната активност. Ако отговорът не Ви удовлетворява, заповядайте на консултативен преглед, за да извършим по - задълбочен анализ, тъй като проблемът е малко по- сериозен и няма как да Ви дам по- изчерпателен съвет без да сме се видели.

19 Апр 2014, 11:38

Yanko_Partizancheto написа:Здравейте Д-р Еров възможно ли е по някакъв начин да се увеличи половия член и ако да какъв е той (хапчета упражнения тежести уреди "без хирургична намеса" )

Всичко, което се рекламира е с недоказан и незадоволителен ефект. Надеждни са единствено хирургично- пластичните методи. Първо трябва да уточните какъв е размерът при Вас, за да Ви кажа има ли нужда от корекция и уголемяване. Моят съвет е да водите активен полов живот.

20 Апр 2014, 16:21

Малка е вероятността причините за неговите проблеми да са свързани с чувствителността на главичката. Трябва ми малко по- подробна информация. От колко време е проблемът? С каква честота са половите ви контакти? На каква възраст е пациентът и партньорката му? Използва ли някакви медикаменти и има ли някакви заболявания?[/quote]

Партньорът ми е на 25 аз съм на 19. Никакви медикаменти не е пил и сега не употребява не боледува от нищо.Проблемът се появи преди един месец. Правиме секс всяка вечер по един път понякога през ден. Незнам с точност дали проблема е б чувствителността на главичката той такаа е усетил и така ми го обясни че се получава както аз ви го описах.

29 Апр 2014, 18:23

Здравейте, доктор Еров.Проблемът ми е следния - жена съм, водя си нормален полов живот, но когато свърша веднъж не мога да продължа да правя секс, трябва да почакам поне 20 мин. да ми се възвърне желанието.Защо става така и как мога да го променя? Приятелят ми издържа много и искам когато аз свърша да не ми е дискомфортно или неприятно докато той свърши.

30 Апр 2014, 18:56

Доктор Еров, лекарството Тритико ( http://apteka.framar.bg/30000827/%D1%82 ... C%D0%B3-20 ) може ли да се взема постоянно (без прекъсване) или трябва да се правят курсове с него ? И ако се взима без да се спира има ли вредни последици ?
Благодаря предварително !

10 Май 2014, 12:40

veppu написа:Малка е вероятността причините за неговите проблеми да са свързани с чувствителността на главичката. Трябва ми малко по- подробна информация. От колко време е проблемът? С каква честота са половите ви контакти? На каква възраст е пациентът и партньорката му? Използва ли някакви медикаменти и има ли някакви заболявания?

Партньорът ми е на 25 аз съм на 19. Никакви медикаменти не е пил и сега не употребява не боледува от нищо.Проблемът се появи преди един месец. Правиме секс всяка вечер по един път понякога през ден. Незнам с точност дали проблема е б чувствителността на главичката той такаа е усетил и така ми го обясни че се получава както аз ви го описах.[/quote]

Според мен Вашият партньор няма сексуални проблеми. Но Ви предлагам да разредите половите актове, като си давате по един - два дни почивка. Нека паралелно с това, партньорът ви да започне на приема комплекс от витамини със селен и цинк.

10 Май 2014, 12:45

gan4o_ написа:Доктор Еров, лекарството Тритико ( http://apteka.framar.bg/30000827/%D1%82 ... C%D0%B3-20 ) може ли да се взема постоянно (без прекъсване) или трябва да се правят курсове с него ? И ако се взима без да се спира има ли вредни последици ?
Благодаря предварително !

Тритико може да се взима една или две години без да се прекъсва, тъй като се предполага, че проблемът заради който се пие се решава по -трудно. Може да има странични ефекти, но няма доказани вредни последици при продължителен прием.

10 Май 2014, 12:51

thunder написа:Здравейте, доктор Еров.Проблемът ми е следния - жена съм, водя си нормален полов живот, но когато свърша веднъж не мога да продължа да правя секс, трябва да почакам поне 20 мин. да ми се възвърне желанието.Защо става така и как мога да го променя? Приятелят ми издържа много и искам когато аз свърша да не ми е дискомфортно или неприятно докато той свърши.

Периодът за възстановяване след оргазъм е различен и индивидуален за всяка една жена. На Вас са ви необходими 20 мин. и това е нормално. Ако се притеснявате за партньора си, в момента на възстановяването използвайте друг вид ласки (орални, допир с ръце). Така ще поддържате възбуда и след периода на релаксация ще продължите.
Заключена
Отиди на страница: 1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 60