Д-р Еров, пиша с добре познатият проблем с преждевременна еякулация.
Преди време докато имах редовен партньор това не ми представляваше проблем и с времето изчезна като смятах, че повече няма да се появи.
След малко по-дълга пауза около 5-6 месеца започнах да водя не толкова редовен полов живот и проблема се беше завърнал, правейки контакта с нов партньор повече притеснителен и неприятен от колкото всичко друго.
Тъй като в момента справянето с този проблем с редовен партньор не е вариант се налага да търся други начини. След като изчетох малко материали по въпроса, къде достоверни, къде не, смятам, че ще се наложи лечение с някакви медикаменти.
Първият ми вариант беше Дапоксетин, но не намирам никакви медикаменти на основата на този препарат като изключим сайтове със съмнителен произход които продават генерици с още по-съмнителен произход и качества, като определено не съм склонен да рискувам здравето си по този начин.
Следващото нещо беше да проверя кои други SSRI препарати биха имали подобно действие, бях се насочил към таблетка Анафранил (25мг ??) няколко часа преди секс, но тук удрям на камък.
Проблемът в момента е, че нямам възможност да мина по целият канал джипи->направления->прегледи и консултации и евентуално рецепта. Поради различни причини, много дълъг престой в чужбина и редици други в момента не съм здравно осигурен и ще мине поне още месец-два докато това се реши.
Та въпросът ми е следният, има ли медикамент който да ползвам и да мога да закупя без рецепта, знам, че това не са бонбони и не мога просто така на собствена глава да ги вземам, за да видя какво ще стане, но в момента съм готов да поема риска за да се справя с този много досаден проблем.
Не страдам и не съм страдал от нищо по-сериозно от настинка през последните 15 години, на 29 съм, тегло - почти 100 кг. Нямам никакви алергии, нямам никакви хронични и наследствени заболявания, психични разстройства и други. Не приемам никакви лекарства или добавки към момента, нито съм приемал в близкото минало.