Merengues написа:добър вечер значи искам съвет от вас докторе момче на 19 години съм и до сега сам имал 5 полови контакта но и при 5те един и същ проблем когато започне флирта възбуда ерекция всичко е както си трябва но като стигна до слагането на кондом или ерекцията ми спада и ми става по мек пениса или ако я задържа не усещам нищо и не мога да свърша и ме притеснява това малко или много защото не искам при следващия случай да стигнем с момичето до съществената част и пак да ми спадне докато слагам кондом или пак да не мога да свърша
yuliq написа:Здравейте Д-р Еров
Имам проблем с приятеля ми и по точно с ерекцията му.До сега съм нямала такава ситуация и не знам какво да правя. Случаят е: близо от месец сме заедно, сподели ми че няма 100% ерекция. На въпроса ми "от кога е така?" Той отговори от както съм с теб. Първоначално много се притесних,че проблема идва от мен,че не го привличам сексуално и не се възбужда от мен. Обясни ми,че не е така както си мисля дори напротив от досегашните му партньорки най-много аз съм го привличала сексуално. Проблема беше,че сме нямали полов контакт, но нали все някога ще се случи и накрая имахме.Желание за полов контакт има. Всичко беше наред докато се стигна до проникването нямаше 100% ерекция. Реших да го оставя,а той също беше наясно,че така няма да стане(той също спря с всякакво действие) . Беше му много гадно извини ми се почти 10 пъти, много неудобна за него ситуация. Предполагам как се е чувствал. УЖАСНО!!!На сутринта имаше ерекция, но не пълна малко повече от вечерта, и все пак имахме полов контакт, свърши много бързо. После разбрах, че е нямал полов контакт без презерватив това е било за първи път( изненадах се) За да получа най-ясните отговори за мен искам да до уточня, че не е болен (предполагам поне ,че не е болен) на 26 г. е,спортува ( и от това се изморява), не злоупотребява с алкохол,има малко стрес около него в момента и малко притеснителен( като стане въпрос за мен и по точно мисля си,че той се подценява в много отношения), има малко притеснения относно бъдещето ни и не спира да ги мисли( с една дума аз малко го поразклатих емоционално- в добрия смисъл на думата) държи на мен и си го показва, аз също държа на него. Искам да му помогна, търпелива съм, няма да го изоставя за това,че няма пълна ерекция(предполагам, че проблема му е временен и ,че ще отшуми).Въпросите ми към Вас са следните:
Какво да предприема? Да разговарям ли с него по тая тема или да изчакам известно време?На какво може да се дължи проблема му(на умората,на психична или емоционална основа е, или нещо друго)?
Благодаря Ви предварително.
Ларсон написа:Здравейте д-р Еров,
Бихте ли ми препоръчали, какъв анестезиращ крем да използвам при бърза еякулация. Като цяло какво ви е мнението относно употребата му. Има ли странични ефекти и може ли да подейства неблагоприятно върху парньорката ни?
Благодаря Ви!
Chkanee написа:Здравейте,
Извинявам се, ако случайно е имало подобен въпрос преди да задам моя, но бих искал да Ви попитам за няколко проблема, които имам. Аз съм мъж, на 23 години съм и искам да Ви попитам, когато получа ерекция, половият ми член не застава в нормално хоризонтално положение, а стои леко изправен нагоре. Това нещо нормално ли е и случва ли се и при други мъже, и нужно ли е някакво лечение за този проблем? Също така, исках да попитам, при правенето на сексуален акт, съм забелязал, че времето до получаването на оргазъм е всеки път различно, но много често е доста "прибързано", ако така мога да го нарека. Имало е случаи, в които даже не мога да получа и оргазъм дори, но напоследък забелязвам, че мисленето и внушението играят доста голяма роля в такива моменти.
Надявам се да не съм Ви притеснил с моя въпрос и се надявам, ако можете да ми помогнете по някакъв начин или да ми дадете някои полезен съвет. Благодаря Ви предварително!
pe666000 написа:имам проблем от много дълго време,но просто ме е срам да ида на лекар и да споделя такова нещо.Надявам се да можете да ми помогнете.Имам преждевременна еякулация или поне така смятам,значи свършвам мн преди половия акт,дори мога просто като си говора по телефона с момичето и просто да си мисля за нея и да свърша.може ли да ми дадете съвет и да ми помогните от разстояние?
Назад към Психология, психиатрия и сексология
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта