За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
18 Ное 2019, 12:58
Според мен действието на тези неща е индивидуално за всеки. Зависи от какво ти е косопада... доколкото знам има много причини. Защо не се посъветваш с дерматолог и той да ти препоръча шампоан или някакъв друг препарат?
18 Ное 2019, 20:28
За Рекупар и аз съм чувал добри мнения. Симплик е нов и мнения за него малко трудно ще получиш още сега. Пробвай новия, пък ако не подейства, както очакваш, го смени с друг. Не са скъпи, така че можеш да сравниш ефекта.
06 Мар 2023, 20:31
Аз от доста време използвам само продуктите на Geek & Gorgeous, купувам си ги от този магазин и съм повече от доволна, това е една от най качествените козметики в момента на пазара!
20 Сеп 2024, 09:59
здравей
Бих препоръчала аюрведична козметика.
Аюрведичната козметика се основава на древната индийска медицинска система – Аюрведа, която използва естествени съставки за грижа за кожата, косата и цялостното здраве. Шампоаните за растеж на косата, формулирани въз основа на аюрведичните принципи, често съдържат билки като:
Bhringraj (Eclipta Alba) – известен като „царят на косата“ и помага за подобряване на дебелината и растежа на косата.
Амла (индийско цариградско грозде) - богата на витамин С, подхранва скалпа и укрепва космените фоликули.
Shikakai е нежен почистващ препарат, който поддържа естествения pH баланс на скалпа, подобрявайки структурата на косъма.
Neem – има антибактериални свойства и предотвратява пърхот и инфекции на скалпа. Когато става дума за добра цена, популярните аюрведични марки често предлагат достъпни продукти като Himalaya, Khadi Natural, Dabur, Mantra Organics. те могат да бъдат намерени на globy.com.
Тези шампоани обикновено не съдържат агресивни химикали, което ги прави нежни за ежедневна употреба и безопасни за всички типове коса. Те насърчават растежа на косата, укрепват корените и помагат в борбата с проблеми като косопад и слабост.