Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
22 Окт 2015, 14:03
Не знам кое толкова му ненавиждаме този ден, аз не съм със съзнанието, че 1 ден в годината ще ми убие ценностите.
22 Окт 2015, 16:35
Rali_hr написа:Не знам кое толкова му ненавиждаме този ден, аз не съм със съзнанието, че 1 ден в годината ще ми убие ценностите.

Разбира се, ако си възпитал и децата си в такива, то един ден като бал с маски няма какво да убива, но и в другия случай няма какво да убие, при положение, че нищо не си изградил!
22 Окт 2015, 16:49
На мен не ми пречи празника, толкова се забавляват децата, а все пак те са най-важните, какво като не е наш празника, нали става купон и на децата им е весело
23 Окт 2015, 10:58
Pipilota написа:На мен не ми пречи празника, толкова се забавляват децата, а все пак те са най-важните, какво като не е наш празника, нали става купон и на децата им е весело

Ама така е, като изключим, че в един момент от купон на купон нищо друго, една идея по-стойностно не са виждали...
23 Окт 2015, 11:25
penny написа:Pipilota написа:На мен не ми пречи празника, толкова се забавляват децата, а все пак те са най-важните, какво като не е наш празника, нали става купон и на децата им е весело

Ама така е, като изключим, че в един момент от купон на купон нищо друго, една идея по-стойностно не са виждали...

Не е така, децата не са идиоти бе.

А и от др страна що обвиняваме децата, след като ние самите отглеждаме идиоти, но разбира се, нашите ама винаги са изключение и винаги ние правим най-доброто, да бе

просто няма кой да ни каже каква е истината и какви сме в действителност.
23 Окт 2015, 12:43
Lollipop написа:penny написа:Pipilota написа:На мен не ми пречи празника, толкова се забавляват децата, а все пак те са най-важните, какво като не е наш празника, нали става купон и на децата им е весело

Не е така, децата не са идиоти бе.

А и от др страна що обвиняваме децата, след като ние самите отглеждаме идиоти, но разбира се, нашите ама винаги са изключение и винаги ние правим най-доброто, да бе

просто няма кой да ни каже каква е истината и какви сме в действителност.
При положение, че осъзнаваш, че си идиот и празнуваш идиотски празници, защо подтикваш към това и детето си, направи нещо по въпроса, вместо да с оправдаваш?!
23 Окт 2015, 15:52
Осъзнайте се бе, кво толкова ви пречи Хелоуин, един ден през годината! ЕДИН ДЕН

кво толкова ще стане, ако се позабавляват децата, съмнявам се, че точно този ден ги унищожава.

Тва са глупостите на българина, все да сме повече от останалите, все да си съхраним нашето, за което милеем само на думи, моля ви се. Не ставайте смешни и оставете хората да се забаляват.
25 Окт 2015, 15:10
На българина му дай да мрази нещо и да е доволен.

Важното е да сме на опаки на всички и да сме на контра, да отричаме всичко, да мразим всичко и да пишем da jivee maika balgaria
03 Ное 2015, 10:10
А не трябва ли да се мисли КАКВО се заимства ,от кого и защо ? Който много заимства -губи идентичността си , дори в глобалното село Земя /по-точно Запад/.Празнуваме ,когато има какво и защо .А на кого да сме благодарни ние ? На първите заселници на Балканите ? На Аспарух , руските войници и нашите герои , загинали , за да я има България ? На цар Борис Първи ? На Кирил и Методий /Климент Охридски ? ....Ние сме древна държава , нямаме нужда от заимстване , имаме си всичко , прогледнете ! То мода , мода , ама се прекалява .Имаме аналогичен празник с маскиране , но нееееее- не е модерен , а виж всичко западно е модерно .Циливилизация ! Ама нека да празнуват , да се знае кои са циливилизирани, нали ?:)
03 Ное 2015, 10:10
А не трябва ли да се мисли КАКВО се заимства ,от кого и защо ? Който много заимства -губи идентичността си , дори в глобалното село Земя /по-точно Запад/.Празнуваме ,когато има какво и защо .А на кого да сме благодарни ние ? На първите заселници на Балканите ? На Аспарух , руските войници и нашите герои , загинали , за да я има България ? На цар Борис Първи ? На Кирил и Методий /Климент Охридски ? ....Ние сме древна държава , нямаме нужда от заимстване , имаме си всичко , прогледнете ! То мода , мода , ама се прекалява .Имаме аналогичен празник с маскиране , но нееееее- не е модерен , а виж всичко западно е модерно .Циливилизация ! Ама нека да празнуват , да се знае кои са циливилизирани, нали ?:)