Синдром на раздразненото черво - мнения и въпроси

В този раздел на нашия форум можете да задавате въпроси, свързани с болести на храносмилателната система, да споделяте мнения и да получите съвет от медицинския екип на "Фрамар". Тук ще получите консултация по въпроси за лечение на проблеми със храносмилането.

Синдром на раздразненото черво - мнения и въпроси

Мнениеот FramarLekari » 14 Дек 2018, 16:52

В тема синдром на раздразненото черво на здравния форум може да откриете мнения и зададете вашите въпроси, свързани с този синдром. Тук може да получите консултация, съвет и информация относно проявите, диагностицирането и възможностите за лечението му. На вашите въпроси отговаря медицинския екип на "Фрамар".

Синдромът на раздразнено дебело черво се определя като функционално разстройство в дейността на червото, без да се откриват органни увреждания. Характерни симптоми на това функционално нарушение са повишено образуване на газове, подуване на корема, коликообразна коремна болка, запек, диария или редуването им, както и наличието на слуз в изпражненията. Диагнозата му се приема за достоверна едва след изключване на всички възможни заболявания на стомашно-чревния тракт, които могат да причинят подобни оплаквания.

Научете повече за Медицинския отдел на "Фрамар"
Специалистите на www.framar.bg предоставят консултация, която не може да замени преглед при квалифициран и правоспособен лекар.
FramarLekari
 
Мнения: 1786
Регистриран на: 29 Мар 2011, 19:23
Местоположение: България

Назад към Болести на храносмилателната система

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта