Здравословно отслабване със Slimcut

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Здравословно отслабване със Slimcut

Мнениеот slimcutbg » 06 Юли 2016, 11:51

Здравейте, искаме да ви представим нов за нашия пазар продукт от серията хранителни добавки, подпомагащи контролирането на теглото и процеса на отслабването.

Ако целта ви е да контролирате или намалите теглото си и да живеете по-здравословно, да се чувствате енергични и изпълнени с живот, продуктите от серията Slimcut са подходящ партньор за вас

Програмата Slimcut е разработена на базата на 4 лесни стъпки, които се фокусират върху конкретни проблеми — оптимизиране на теглото, изгаряне на мазнините по време на тренировка, пречистване на организма от задържаната излишна вода и запазване на постигнатите резултати. Продуктите подпомагат храносмилането, стимулират изгарянето на мазнините и повишават тонуса и енергията ви.

Slimcut действа в синхрон с вашите усилия, без да причинява ненужен стрес. Съставките му са натурални, без ГМО, глутен или желатин, и са подходящи за вегетарианци и хора с лактозна непоносимост. Продуктите от гамата на Slimcut са богати на полифеноли, антиоксиданти и натурални екстракти с доказан ефект върху намаляването на теглото и размера на талията/ханша. С тях ще изпитвате по-дълго усещане за ситост, и можете да избегнете гладните пристъпи и да ограничите приема на нездравословни храни.

В съчетание с подходящи тренировки, това е удобен и здравословен начин да управлявате теглото си. Не забравяйте, че балансирана диета и спорт са задължителни изисквание за постигане на вашите резултати. Slimcut подпомага усилията ви и засилва ефекта им.


Изображение

Slimcut Dietstar е хранителна добавка под формата на капсули, която пиете в продължение на 30 дни. Тя подпомага храносмилането и намалява абсорбцията на мазнини от вашия организъм.

Slimcut Drainer Drink - разтворима напитка под формата на сашета. Разтворени в литър вода, те помагат за изчистването на излишната вода от организма. Може да консумирате дрениращата напитка, когато се появи апетит за сладки храни и между храненията.

Slimcut Fat Burner Drink е перфектен партньор за вашите тренировки. Разтворете едно саше в чаша вода и консумирайте преди физически активности - аеробика, фитнес, каране на колело, тичане в парка. Напитката подпомага изгарянето на мазнините и съдържа качествен L-carnitine.

Slimcut Weight Management е продукт, който се бори с йо-йо ефекта. Капсулите помагат да задържите постигнатите резултати, зареждат ви с енергия и ускоряват метаболизма. Този продукт можете да пиете след като сте минали 30-дневния курс на Slimcut Dietstar или друга програма за намаляване на теглото. Няма ограничение за продължителността - ако почувствате нужда, може да го приемате отново.

Всички продукти са изготвени от качествени натурални съставки. Ако имате съмнения относно съвместимостта им с други лекарствени средства или хранителни добавки, които консумирате, посъветвайте се с вашия лекар.

Повече информация за активните съставки и препоръчителни тренировъчни програми може да намерите на нашия сайт.

Ние сме насреща - ако имате въпроси относно серията Slimcut, ще ви отговорим тук в кратък срок.

Лек и енергичен ден от екипа на Slimcut България! http://www.slimcut.bg
slimcutbg
 
Мнения: 1
Регистриран на: 06 Юли 2016, 10:19

Re: Здравословно отслабване със Slimcut

Мнениеот Мики Маус » 23 Авг 2019, 16:31

Звучи много добре. Някой пробвал ли го е? Може ли да каже какъв е ефекта и за колко време има видими резултати?
Аватар
Мики Маус
 
Мнения: 304
Регистриран на: 23 Авг 2019, 10:49

Re: Здравословно отслабване със Slimcut

Мнениеот Паулу Коелюв » 12 Ное 2019, 15:18

Мики Маус написа:Звучи много добре. Някой пробвал ли го е? Може ли да каже какъв е ефекта и за колко време има видими резултати?


Я марш във фитнеса! :lol: Да намалиш тлъстите мръвки и алкохола и да наблегнеш на плодовете и зеленчуците! Това е здравословно отслабване. :wink:
Аватар
Паулу Коелюв
 
Мнения: 345
Регистриран на: 05 Сеп 2019, 11:09


Назад към Хранителни добавки и биопродукти

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта