Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
04 Фев 2016, 16:15
Pipilota написа:pavleta написа:Щом организират специални събития със смехотерапия, че и курсове, значи яко сме я закъсали!

О, не е така, имам позанти, които правят такива курсове, невероятно изживяване, докато не видиш не съди.
Имам предвид, че толкова сме зле, че даже не можем да се смеем на това , което е около нас естествено, а на специални терапии трябва да ходим.
04 Фев 2016, 17:20
защото може да ти помогне да се справиш с неразположения, а често около теб никой за нищо не се смее, трудно е да попаднеш сред хора, които знаят как да се смеят и това да е заразно и за тебе ;)
05 Фев 2016, 13:45
Напоследък започвах да се усещам, че по-малко се смея, май трябва да се заинтересувам по-сериозно от такива терапии
05 Фев 2016, 14:39
roksana написа:Напоследък започвах да се усещам, че по-малко се смея, май трябва да се заинтересувам по-сериозно от такива терапии

Има си психолози, които правят, дори има една група във фейсбук Психолог и те правят такива занимания :)
05 Фев 2016, 15:11
Интересни са тези събития, но сякаш малко са неудобни първия път, кгоато си с непознати хора.
10 Фев 2016, 17:00
Lollipop написа:Интересни са тези събития, но сякаш малко са неудобни първия път, кгоато си с непознати хора.
На мен ще ми е странно да се хиля без повод с непознати
10 Фев 2016, 18:25
penelopa написа:Lollipop написа:Интересни са тези събития, но сякаш малко са неудобни първия път, кгоато си с непознати хора.

защо? трябва да се научиш да се отпускаш. Знаеш ли, че децата се смеят през по-голямата част от деня, а възрастните кога го правим??? Никога..
11 Фев 2016, 10:05
S_Milenska написа:penelopa написа:Lollipop написа:Интересни са тези събития, но сякаш малко са неудобни първия път, кгоато си с непознати хора.

защо? трябва да се научиш да се отпускаш. Знаеш ли, че децата се смеят през по-голямата част от деня, а възрастните кога го правим??? Никога..
Децата имат повече поводи, трябва и ние да си намираме.
09 Мар 2016, 14:26
Нали М.Монро беше казала нещо от типа ако можеш да накараш едно момиче да се смее, можеш да я накараш да направи почти всичко. Така че смехът е ключ за много неща :)
09 Мар 2016, 15:33
Tinki написа:Нали М.Монро беше казала нещо от типа ако можеш да накараш едно момиче да се смее, можеш да я накараш да направи почти всичко. Така че смехът е ключ за много неща :)
Мога да се съглася. За жените нали знаете, че е много важен смеха. Когато една жена описва перфектния мъж задължително включва чувството му за хумор.