Не. Признавам си, че съм малко сухар в това отношение. Нито на мен ми се получава да се шегувам по този начин, нито се забавлявам с такива недодялани шеги.
Черният хумор е един от най-качествените за мен. Малко са хората, които го харесват, още по-малко, които са способни да го употребяват правилно, но си е забавен. От определена гледна точка :)
Много малко са хората, които го харесват, тъй като повечето не го разбират. да си призная четно и аз съм от тези които нито го харесвам, нито го разбирам
Аз сигурно съм най-скучния човек на света. По принцип нямам особено развито чувство за хумор, камо ли пък да се кефя на черен хумор. Странен е, а мъжът ми си пада изключително много по такъв тип вицове
В травматологията: - Сестра, запишете: черепна травма. - Но, докторе, обикновено пишем „черепно-мозъчна травма”... - Какъв ти мозък?! Завел любовницата на рождения ден на жена си!
Двама лекари си говорят: - Колега, коя е най-голямата ти професионална грешка? - Ами един пациент цял месец го лекувах от жълтеница, докато разбера, че е китаец...