Подходящ крем за много суха кожа - очаквам препоръките ви

За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.

Re: SOS за много суха кожа ...

Мнениеот huanita » 14 Юли 2011, 14:05

Madame написа:Проблем е сухата кожа...Ужасно е след душ - тогава се чувствам, сякаш кожата ми е с един номер по- малка :o Затова сутрин и вечер след банята мажа цялото тяло с бебешко олио :roll:

Просто ти трябва богат крем това е, бебешкото олио ти носи само чуство на мазнотия и дискомфорт, а крема би попил и би ти придал еластичност.
huanita

Мнениеот Margo » 14 Юли 2011, 16:18

huanita написа:
Madame написа:Проблем е сухата кожа...Ужасно е след душ - тогава се чувствам, сякаш кожата ми е с един номер по- малка :o Затова сутрин и вечер след банята мажа цялото тяло с бебешко олио :roll:

Просто ти трябва богат крем това е, бебешкото олио ти носи само чуство на мазнотия и дискомфорт, а крема би попил и би ти придал еластичност.

Какво ще рече, богат крем?
Margo

Мнениеот huanita » 16 Юли 2011, 16:34

Margo написа:
huanita написа:

Какво ще рече, богат крем?

Ами богатите кремове обогатяват кожата за по-дълъг период от време, за сравнение флуидът и гелът попиват почти мигновено. Така че на кремовете обикновено пише дали са богати или леки. Богатите са за суха кожа, леките попиват по-бързо. Без значение марката. Например олиото от макадамия в крема обикновено го прави богат. Богатият крем си попива в сухата кожа без да стои като чуждо тяло отгоре и без да цапа косата например. Просто придава еластичност. И още- най-ама най-лесният начин да се сбръчкаме е да оставим кожата си суха- клетките се отварят и водата излиза. Богатите кремове с масла от макадамия, слуалан, жожоба, витамин Е и незаменимият хиалурон запазват водният резерв в клетката. А и имат натурален фактор против слънце.
huanita

Мнениеот pavlevcheva » 25 Юли 2011, 17:07

За много сухата кожа. И моята кожа е суха и от известно време ползвам само натурален пчелен мед. Върху мокро лице поставяш меда и изчакваш 1-2 мин. след, което измиваш с вода, след това можеш да тонизираш с розова вода. Аз лично съм много доволна и вече не използвам никакви други кремове. Можете поне да опитате и да видите резултатите. Ще се радвам ако съм помогнала.
pavlevcheva

Мнениеот bubulina » 27 Юли 2011, 20:37

И това колко пъти седмично го правиш?
bubulina

Мнениеот Margo » 28 Юли 2011, 13:55

pavlevcheva написа:За много сухата кожа. И моята кожа е суха и от известно време ползвам само натурален пчелен мед. Върху мокро лице поставяш меда и изчакваш 1-2 мин. след, което измиваш с вода, след това можеш да тонизираш с розова вода. Аз лично съм много доволна и вече не използвам никакви други кремове. Можете поне да опитате и да видите резултатите. Ще се радвам ако съм помогнала.

Не се ли разтича тоя мед?
Margo

Re: БИОКСЕТ крем за лице за нормална, суха кожа

Мнениеот bubulina » 14 Авг 2011, 13:02

Евала :) , браво на теб, много се радвам на такива майки.
bubulina

Мнениеот eli » 09 Сеп 2011, 13:54

И аз съм си правила маски от мед, но незнам не виждам особена разлика.
Аватар
eli

Мнениеот bubulina » 19 Сеп 2011, 12:03

От скоро използвам ВЕЛЕДА ХИДРАТИРАЩ КРЕМ С ИРИС 30 мл. и съм много доволна. Нанасям го сутрин, и ма и нощен, който може да се използва при много суха кожа.
bubulina

Мнениеот Margo » 17 Окт 2011, 17:01

А пробва ли с АЛПРЕСАН КРЕМ-ПЯНА MICROSILVER виждам, че ще има добър ефект? Хайде който пробва спрея да каже как е, че през зимата и моята кожа е суха.
Margo

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика