Снежана написа:Искам да попитам колко от нещата, които ви помолиха да носите в болницата бяха използвани. Тъй като имам чувството, че само ни карат да носим това, онова а после всичко остава за болницата?!
galya123 написа:Биодерма..изумителни резултати за новоредено бебе,справи се с атопичния дерматит на голямата ми дъщеря.
tochica написа:Снежана написа:Искам да попитам колко от нещата, които ви помолиха да носите в болницата бяха използвани. Тъй като имам чувството, че само ни карат да носим това, онова а после всичко остава за болницата?!
Аз раждах в частна клиника и не съм носила нищо в болницата, единствено чехли, нощница, несесера с козметика и продуктите за лична хигиена. Нощници дават в болницата, но предпочитах да съм си с моя. И двамата с мъжа ми бяхме на мнение, че е по-добре да платим и да съм спокойна, отколкото да се притеснявам, че трябва да давам пари под масата, за да ми обърнат внимание. За условията и грижите няма смисъл да говорим - всичко беше на нивоМного беше смешно на изписването, защото мъжа ми първо плати на регистратурата и тогава му дадоха бебка
Че и фактура имаме
![]()
![]()
palechka написа:pasta написа:Използвала съм само Бюбхен и съм изключително доволна.
И аз съм много доволна от БюбхенЕдинствено се чудя до каква възраст е удачно да се използва един измиващ продукт за косата и телцето? В момента използваме този с помпичката, но следващия път мисля да купувам отделно шампоанче за коса и отделно за тяло. Имаме още корички по скалпа и си мисля, че може това да е причината. Някой от вас има ли същия проблем и как се справя с него?
Назад към Бременност, раждане и майчинство
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта