Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа
Правила на форума
Добави отговор

Re: Списък за новородено бебче :)

24 Юни 2013, 12:36

Когато на супругата ми и се наложи да раждам нашето дете им раздадоха списъци за консумативи, които задължително трябва да се носят преди да постъпиш в болницата

Re: Козметика за бебета!

16 Авг 2013, 16:04

Аз съм с две ръце за Mustela :) Използвах продуктите почти до четвъртата годинка на сина ми, макар че по едно време почти изчезнаха от пазара, а сега продължавам със слънцезащитния крем. Не сме имали проблеми от сорта на суха кожа, млечни люспи и т.н. Живот и здраве отново от тях ще купуваме :)

26 Авг 2013, 11:13

teddy, списъкът, които си предложила е много подробен и много ми допадна. Разпечатвам си го, че напредваме с бременеенето и започва да ме обхваща паника...

Re: Козметика за бебета!

14 Фев 2014, 11:51

FramarAdmin2 написа:При толкова марки продукти за бебета на пазара, коя е вашата най-предпочитана?

Бюбхен!

01 Май 2014, 13:47

Здравейте. Аз родих през февруари тази година, пъво детенце-момиченце. Подготвях се по дългия списък по-горе като не набавих всичко о пак имаше излишни неща. Приготви си термометър за вода и темоетарура, масажно бебешко олио, крем за подсичане поне 3 подлоги за смяна на памперси, шишенца и биберони на МАМ и АДВЕНТ доста добри. Аз ползвам анти колик на МАМ. Тъй като бебето е майско и растат страшно бързо си подготви пеосто повечко боденца с къс и дълъг ръкав,съветвам да са с предно закопчаване, ританки, повечко боденца за спане с крачолче чорапки около 5 чифта защото омаляват много бързо. Ританки 3 4 чифта и общо взето това е по важното първите 2 месеца. Имах страшно много други дешки които така и не е обличала тък като не бяха достатъчно практични и удобно за възрастта а после умаляха. Относно памперсите Памперс актив драй за през нощта съм страшно недоволна. Аз живея в Германия и купувам по 1 кашон на месеь съвсем обикновени по 10 цента памперса и сме и двете много по доволни. Като почна да спи по цяла нощ реших да пробвам памперс и съм разочарована. Вземи си задължително една кутия АМ тъй като надявам се не но може да се получи като при мен-да няма кърма. Желая ти много успех леко раждане и да се насладиш пълноценно на най-прекрасния миг в живота.

26 Ное 2014, 16:08

Колко интересна тема с колко неща, които предполагам, че не се използват почти :lol: :lol: :lol:

02 Дек 2014, 11:23

Не се подлъгвайте по такива списъци, има много излишни неща, за които просто ще си дадете парите и ще осъзнаете, че и без тях можете! Питайте близка приятелка, нали знаете - не питай старило, питай патило :)

03 Дек 2014, 15:17

Какъв дълъг списък.. добре, че няма да раждам сега! Според мен този списък е безумно утежнен, но всеки си знае ;)

08 Яну 2015, 19:15

Привет,
Ето един http://averoom.bg/index.php?route=information/news/news&news_id=1, където също има описание на необходимите неща.

08 Яну 2015, 22:01

Не ме разбирайте погрешно, но човек до някъде трябва да се разполага и според джоба си. Защо му е на детето кошара за игра или за път, ако си ходите на село веднъж на годината, а то си има удобна кошара в спалнята, която е дървена и стабилна, може да застелите с чаршаф и да играе там. Ненужни неща има, колкото и да ни се иска детето да има всичко. Моето дете не е имало нито бънджи да подскача, нито активна гимнастика, а първо започна да обръща от всички познати деца затрупани с всякакви екстри, първо стъпи на крака, първо проходи. Така че това са излишни разходи, детето има нужда от нашето внимание, а не от глупости, с които да се отървем от него. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6, 7, 8