28 Дек 2014, 22:25
emona написа:Здравейте! На 53 години съм. Искам да използвам през зимните месеци кремът ГликоА на Изифарма. Въпросът ми е колко време да го ползвам и с какъв друг подходящ крем да го комбинирам. Определям кожата си по скоро като нормална, отколкото суха. Моля за съвет!
29 Дек 2014, 11:15
Dr Violina Todeva написа:emona написа:Здравейте! На 53 години съм. Искам да използвам през зимните месеци кремът ГликоА на Изифарма. Въпросът ми е колко време да го ползвам и с какъв друг подходящ крем да го комбинирам. Определям кожата си по скоро като нормална, отколкото суха. Моля за съвет!
Здравейте, emona!
Възможно ли е да приложите снимки?
С уважение,
д-р Тодева
04 Яну 2015, 13:54
Dr Violina Todeva написа:Тук може да зададете въпросите си как да се справите с проблемът суха кожа и заедно да намерим най-доброто решение!
На Вашите въпроси ще отговаря д-р Виолина Тодева - специалист по кожни и венерически болести.
здравейте др,тодева дъщерями е на 11 години почти и взе да и се лущи лицето и това е само горе на челото и носа белииса кожата и ме притеснява това да се обърнали към дерматолог.също има и малко акне
Подробна информация за д-р Виолина Тодева ще откриете в справочника на Фрамар.
05 Яну 2015, 05:38
05 Яну 2015, 16:29
emona написа:Dr Violina Todeva написа:emona написа:Здравейте! На 53 години съм. Искам да използвам през зимните месеци кремът ГликоА на Изифарма. Въпросът ми е колко време да го ползвам и с какъв друг подходящ крем да го комбинирам. Определям кожата си по скоро като нормална, отколкото суха. Моля за съвет!
Здравейте, emona!
Възможно ли е да приложите снимки?
С уважение,
д-р Тодева
Здравейте д-р Тодева! Ето и някои снимки - не знам доколко съм се справила и дали ще Ви бъдат от полза.
05 Яну 2015, 16:30
добрина12 написа:Dr Violina Todeva написа:Тук може да зададете въпросите си как да се справите с проблемът суха кожа и заедно да намерим най-доброто решение!
На Вашите въпроси ще отговаря д-р Виолина Тодева - специалист по кожни и венерически болести.
здравейте др,тодева дъщерями е на 11 години почти и взе да и се лущи лицето и това е само горе на челото и носа белииса кожата и ме притеснява това да се обърнали към дерматолог.също има и малко акне
Подробна информация за д-р Виолина Тодева ще откриете в справочника на Фрамар.
05 Яну 2015, 16:41
petarvodenchev написа:Здравейте, д-р Тодева, искам да попитам може ли да се приеме за нормално зачервяване и напукване на кожата на ръцете при редовното им миене 10-15 пъти дневно със сапун и ледена вода от водопровода с температура 1-2 градуса по Целзий, която замерих днес
07 Яну 2015, 14:41
11 Яну 2015, 22:21
nataliq_n1989 написа:Здравейте,
От известно време имам проблем с кожата на ръцете си. В участъкът между рамото и лакъта периодично се появява нещо като обрив, като кожата в тази област става суха и груба, като коричка. Проблема не е виден, усеща се само на пипане, с изключение на някои периоди, в които получавам зачервяване на петна (самия обрив се появява на малки петънца от загрубели участъци). Кожата в засегнатите участъци ме сърби след къпане. Опитах се да направя снимка, но проблема не се забелязва на снимката - видимо в момента кожата изглежда нормално.
Кожата ми поринцип е светла, суха и чувствителна.
Ще бъда много благодарна, ако можете да ми дадете съвет какво мога да направя за да повлиая на този проблем.
Преварително благодаря!
Поздрави,
Наталия
23 Фев 2015, 14:20