25 Фев 2015, 13:12
v.v написа:Здравейте, търся ви за помощ, тъй като ходихме на доста дерматолози и досега ефект от нищо няма. Майка ми има много суха кожа на ръцете, която стигна до образуване на кори и до напукване до кръв. Маза се с много кремове и лекарства, както и вземаше и витамини за кожата, но резултат няма. Това е от около половин година, възрастта й е 50г. Пращам ви и снимка, за да видите какво е положението. Моля ви дайте съвет какво да правим!
27 Фев 2015, 10:43
05 Апр 2015, 11:38
v.v написа:Здравейте работата е с документи, така че не е тя причината. Вкъщи почиства с препарати фаянсите от рода на medix, но те не са силни препарати. До момента това , което са и предписвали е:
витамини- Prim oil, Gericaps, Calmazin, Вечерна иглика
мазила-Bepanthen, Bariederm, Eudermol 10
както и мехлеми , правени по рецепта в аптека, но тъй като не разчитам съставките, мога да кажа само че съдържат дефламол, вазелин и др съставки
Като препарати за измиване ползва Nivea душ гел за бебе и веро ЕХО, а аз съм поръчала SIBONET гел за измиване, за да може да намали употребата на веро
В момента ползва ЛИПОБАЗЕ крем за през деня и вечер се маже с един много мазен мехлем, правен по рецепта в аптека
Това са използваните до момента мазила.
07 Апр 2015, 08:42
19 Апр 2015, 17:19
v.v написа:Здравейте, честито за сина ви-нека е здраво бебе и да ви радва!
Състоянието на ръцете на майка ми няма промяна, последно ходихме отново на дерматолог и той и изписа дермоват, протопик и правен крем в аптека със салицил и още нещо. Маже ги седмица с тези препарати-те изсушават кожата, а дали ще има ефект засега не знаем.Това е до момента. За всеки съвет сме ви благодарни!
29 Апр 2015, 22:39
24 Юни 2015, 17:49
Лиляна Грънчарова написа:Не съм сигурна, че пиша където трябва. Д-р Тодева, от Фрамар ме насочиха към Вас за Вашето професионално мнение. Въпроса ми е този крем http://apteka.framar.bg/30040594/%D0%B6 ... %BC%D0%BB- може ли да се ползва за лице? Благодаря!
05 Яну 2016, 22:49
06 Яну 2016, 15:51
07 Яну 2016, 18:22