MGB написа:Зависи как си с паричките.. има магазини за техника, в които се предлага като преоценена стока, аз лично много ги обичам![]()
има хладилници, перални много и различни видове техника с малки драскотини, например, заради това цената е смъкната супер много, а са на добри марки, съответно и качество!!!
Ваня Стойчева написа:Аз имам много хубав хладилник, миналата година го взех, един Самсунг от онези с диспенсърите за вода дори, много готино
Elica написа:за такива неща пари не се пестят, трябва да е много готин и според мен е добре фризера да е отдолу)
Kremiliya написа:Elica написа:за такива неща пари не се пестят, трябва да е много готин и според мен е добре фризера да е отдолу)
Да и аз така повече харесвам, хладилника се отваря по-често и няма нужда да се навеждаш постоянно
Kaya написа:Kremiliya написа:Elica написа:за такива неща пари не се пестят, трябва да е много готин и според мен е добре фризера да е отдолу)
Да и аз така повече харесвам, хладилника се отваря по-често и няма нужда да се навеждаш постоянно
Това пък изобщо не ми е дошло на ум, има логика!
Назад към За дома – съвети и идеи
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта