Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
18 Авг 2011, 21:09
При разстроен стомах помогнете си с кора от върба.
Домашният лек се приготвя като залеете наситнена върбова кора с 1 чаена чаша вряща вода и оставите сместа под капак на бавен огън да ври 20 минути.
След като изстине отварата, прецедете я и изстискайте корите. Вземайте по 1 супена лъжица от течността 3-4 пъти дневно.
20 Окт 2011, 09:33
bisertaskov написа:При разстроен стомах помогнете си с кора от върба.
Домашният лек се приготвя като залеете наситнена върбова кора с 1 чаена чаша вряща вода и оставите сместа под капак на бавен огън да ври 20 минути.
След като изстине отварата, прецедете я и изстискайте корите. Вземайте по 1 супена лъжица от течността 3-4 пъти дневно.
да си призная честно не бях я чувала тази рецепта! Много поучително!
15 Юли 2014, 16:14
Първо минете през лекаря, да види къде точно е проблема със стомаха ви. Кората от върбата няма да ви избяга.
16 Яну 2015, 12:44
Това пък не съм го знаела, аз си пия стария джоджен и това е при проблеми със стомаха.
04 Фев 2015, 18:08
Интересно, учудвам се, че толкова са полезни някои растения,дървета, треви и какво ли не, наистина се изумявам!
05 Фев 2015, 11:11
Признавам си и аз се учудвам вече колко полезни неща има около нас, никога не съм пробвала да си правя чай от кората на върба, но ще пробвам при нужда.
05 Фев 2015, 12:41
Snejna написа:Това пък не съм го знаела, аз си пия стария джоджен и това е при проблеми със стомаха.

Смятам твоя вариант за по-добър, ако всеки ходи да бели дърветата, било то и за лек, мисля, че всички се сещаме какво ще се случи
05 Фев 2015, 13:01
bojo_kolev написа:Snejna написа:Това пък не съм го знаела, аз си пия стария джоджен и това е при проблеми със стомаха.

Смятам твоя вариант за по-добър, ако всеки ходи да бели дърветата, било то и за лек, мисля, че всички се сещаме какво ще се случи

Най-много да се наядем с мравки
05 Фев 2015, 14:47
Дренките също помагат при болки в стомаха и по-лесно от това да белиш дърветата
20 Юли 2015, 15:41
Джинджифилът ем ного полезна подправка за стомаха така че не пречи по малко да си хапвате!