Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
15 Апр 2015, 13:25
Винаги съм харесвал повече латекса, тея тапети са ми точно от соц-а, да има нещо шаренко там по стената.
15 Апр 2015, 14:51
Локумът написа:Винаги съм харесвал повече латекса, тея тапети са ми точно от соц-а, да има нещо шаренко там по стената.

И мен не ме кефят изобщо тапетите, много са ми грозни.
15 Апр 2015, 16:22
Аз пък харесвам повече тапетите, но не и ако са шарени на цялата стена, а като акцент по едната само.
21 Дек 2016, 15:31
Да е сложено малко и с вкус, бива, но модата със сиво-сребристите тапети, никога няма да свърши, всичко вече е еднакво и скучно. Но пък вярно,а ко се купят тапети за баня, могат лесно да се бършат.
22 Дек 2016, 13:40
Тапетите по-лесно придават някаква автентичност на самото място, докато латекса го прави много гол. Ако тапетите са избрани с вкус не е задължително да е мрачно или кичозно.
22 Дек 2016, 16:11
И на мен голите стени са ми скучни. Иначе откъм функционалност не виждам големи разлики. И тапетите, и латекса лесно се цапат, все трябва да ги пазиш. Недай си Боже пък да пипнеш с мазни пръсти.
23 Дек 2016, 09:39
Защото много често по стените има пукнатини, които тапетите успешно закриват. Това важи основно /но не и само/ за панелите.
08 Мар 2017, 16:30
Предпочитам си латекса, но тапетите наистина създават някакъв уют, а за това дали стените ще са голи, защо трябва да са такива, ако са боядисани в хубави цветове, които носят много живот в себе си? :)
27 Мар 2017, 15:14
Galina.bg написа:Защото много често по стените има пукнатини, които тапетите успешно закриват. Това важи основно /но не и само/ за панелите.
Ох, стане ли въпрос за пукнатини, да се надяваш на тапетите е направо тъжно.

Но какво да се прави, придават наистина по-приятен вид, особено ако има нещо напукано или за скриване. А и май по-лесно се слагат, за хубавите стени трябва шпакловане, търкане, докато тапетите на две на три малко само да се махнат неравностите и може да се залепи тапет.
28 Мар 2017, 10:04
На мен ми харесват повече, по-стилно изглежда и по-топло, голите стени карат да се чувстваш някак си много стерилно.