Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа
29 Юли 2015, 15:48
Mon_ton написа:Точно филмово име! Аз съм избрала за дъщеря си името Елиза защото винаги много ми е харесвало!

Красиво е и ми звучи едно студено!
10 Сеп 2015, 15:32
И накрая Елиза ли е малката, бе Мон_тон?
11 Сеп 2015, 11:53
mix_twix написа:И накрая Елиза ли е малката, бе Мон_тон?
Накрая е Моника!
24 Мар 2016, 17:19
Хайде, тези имена поне са повечето български, ами сега като ги кръщават с някакви чужди имена- Касандра, Памела, Калиста? Има и доста по-фрапиращи, но не мога да ги запомня даже

.
02 Авг 2016, 13:00
penelopa написа:Хайде, тези имена поне са повечето български, ами сега като ги кръщават с някакви чужди имена- Касандра, Памела, Калиста? Има и доста по-фрапиращи, но не мога да ги запомня даже

.
Е чак такива няма, но сега имнета са по-интернационални. Странно е разбира се да се казва Джони Карапенчев.
02 Авг 2016, 15:14
Хубаво е името да си звучи добре, не е добре и да се използват старите имена като радка, кънчо, защото са малко смешни, но хубавите имена са си хубави !:)
09 Авг 2016, 12:29
Anka написа:penelopa написа:Хайде, тези имена поне са повечето български, ами сега като ги кръщават с някакви чужди имена- Касандра, Памела, Калиста? Има и доста по-фрапиращи, но не мога да ги запомня даже

.
Е чак такива няма, но сега имнета са по-интернационални. Странно е разбира се да се казва Джони Карапенчев.

Точно така се получава

. Едно съседче се казва Калиста Руменова. Признавам, че Калиста не звучи зле, но има доста чужди имена, които съчетани с българската фамилия страшно много се "бият".