Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
Правила на форума
Добави отговор

Кой от видовете сушилня е по-добър?

14 Апр 2014, 14:09

От както имам дете не мога да си позволя да нямам сушилня, старата направо се скапа, затова сега трябва да купим нова, понеже онази беше от войната, дори не става за ремонт! :!: :mrgreen:

Разглеждам различни магазини за техника и по нищо не мога да се ориентирам коя сушилня е по-добра. До колкото разбирам има вида – кондензен и изпарителен, но единственото, което разбрах за различните видове сушилни е, че едните харчат повече ток, от другите!

Забелязвам, че сушилните не са нещо, което има всеки вкъщи, но за младите майки мисля, че е супер удобство :!: , у вас имате ли сушилня и от кой вид е? Доволни ли сте и коя марка е за предпочитане? :?

Re: Кой от видовете сушилня е по-добър?

14 Апр 2014, 14:18

Пред последните 5 месеца се родих! Преместих се в нов дом и имаме на Аристон сушилня и ме устройва идеално, не съм гладила от както съм се нанесла, дори и да имат гънки се оправят, когато ги сгъна!

19 Яну 2015, 18:09

red_eyes написа:Пред последните 5 месеца се родих! Преместих се в нов дом и имаме на Аристон сушилня и ме устройва идеално, не съм гладила от както съм се нанесла, дори и да имат гънки се оправят, когато ги сгъна!

Ехаа! Аз също съм чувала, че не се мачкат много дрехи със сушилня, но не знам дали е истина. Не съм ползвала, но ми се иска да си взема.

22 Яну 2015, 15:52

и аз събирам мнения за сушилня, много се чудя дали ад не си вземем, омръзна ми това съхнене с дни, така имам чувството, че не ми остава време да изпера всичките дрехи у дома! :roll:

11 Май 2015, 15:04

И аз съм замислила направо сушилня с пералня да си взема, но ми се ще да е от по-големите марки и на място ще преценявам, каквото ми предложат в магазина, според мен няма голямо значение вида на самата сушилня, важно е да е ефикасна и икономична!

14 Май 2015, 12:57

А какви са всъщност видовете сушилня и аз все още се чудя доста дали да взема, но мисля да рауча преди да се тресна на първото, което видя, а всъщност наясно ли сте сушилнята колко харчи :roll:

23 Май 2015, 22:57

Не смятам, че за хора без деца са достатъчно добър избор сушилните, тъй като само съсипват дрехите!

25 Май 2015, 10:24

Bambaa написа:Не смятам, че за хора без деца са достатъчно добър избор сушилните, тъй като само съсипват дрехите!

Явно не я ползваш правилно сушилнята си у нас имам от година, много мразя да простирам, сам мъж виж ме само как съм седнал на терасата с купчина дрехи... Използвам само сушилнята, за някои неща дори е по-добър избор.

25 Май 2015, 11:51

Ние също си взехме сушилня, когато се роди бебето. Улеснение е, но в началото разбира се осакатихме доста дрехи :)

13 Фев 2017, 17:05

Тези, които са на изпарителен принцип, не е ли малко по-дложно с тях? В смисъл, че трябва да се предвиди комин, през който да излиза парата. Те май бяха по-икономичните. Аз не съм ползвала сушилня, сигурно някои не се виждат живи без такава машина :smile: .
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2