Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
14 Апр 2014, 16:54
До сега пращахме дъщеря ми с нейното училище, но те станаха най-големите, понеже лагерът е за деца 8 – 14 години, но на нея не й е особено интересно с всички лапетии.
Тази година ми се искаше да я пратя на тийнейджърски лагер, но няма да бъда най-спокойната майка на света, понеже сред всички тези големи момчета и момичета не е страх, че ще опита разни неща, които не са подходящи за възрастта й!
Коя възраст е подходяща, за да изпратя дъщеря си на тийнейджърски лагер, така че да бъда спокойна, че няма да се подведе по чужди акъли?
И знаете ли къде се провеждат такива тийнейджърски лагери, да ми дадете някакви координати на фирми или нещо такова?
24 Ное 2014, 11:21
То май само лагери за море се предлагат, аз не съм чула да има за планина, но е забавно по такива места, аз предпочитам така да пращам детето си сякаш, като му дойде времето разбира се.
24 Ное 2014, 17:53
Помня като ученик като ходихме по лагери винаги беше супер забавно! Но последните години много се пие там, един ден, когато имам деца, бих се замислил дали да ги пусна.
07 Апр 2015, 16:37
Много е готино на лагери, като бях малка само така си почивах, то не беше на планина, на море, зелено училище и какво ли още не
07 Апр 2015, 17:05
На планина също си изкарват добре, но за съжаление напоследък много често децата се натравят по тези лагери в планинските курорти..
20 Апр 2015, 17:10
Локумът написа:На планина също си изкарват добре, но за съжаление напоследък много често децата се натравят по тези лагери в планинските курорти..
По-резервирана съм спрямо морските ни курорти, не толкова за планинските, а и сякаш в планината е по-спокойно, все пак зависи и къде се намират децата, де, т.е. на кой курорт
21 Апр 2015, 11:41
Има много фактори, ако децата са на хотел, когато са на морето е супер, но ако в почивни станции, в които мизерията е взела връх, разбира се, че не трябва да се пускат децата там, а по планините май няма такива места. Макар че от такива почивни станции са ми най-хубавите спомени

)
24 Апр 2015, 16:14
Rali_hr написа:Има много фактори, ако децата са на хотел, когато са на морето е супер, но ако в почивни станции, в които мизерията е взела връх, разбира се, че не трябва да се пускат децата там, а по планините май няма такива места. Макар че от такива почивни станции са ми най-хубавите спомени

)
Допреди няколко години, да кажем 6-7 имаше такива местенца, които бяха ставащи, т.е. не са били като хотели, а с общи помещения - бани, тоалетни, като едно време, надявам се все още да ги поддържат общините или там, който би трябвало да ги поддържа
27 Апр 2015, 15:27
Да ти призная, май няма такива и то добре поддържани и да стават за деца, освен ако не са някакви екстремисти и учителите им не мислят на късмет да ходят на такова гнусно място.

Сега дъщеря ми започна да подпитва за летни лагери, но освен ако не са на хотел, не бих се съгласила в някоя мизерна станция да ходят.