Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Възможно ли е да изчезнеш безследно?

15 Апр 2014, 10:15

В последните години все повече се говори за хора, изчезнали безследно!Историите са много, но броя им не спира да расте. Гледайки новините сутринта, разбрах за една жена от Карлово, която липсвала от 20 дни, но събитията в живота й - скорошен развод със съмнителен субект, който я е заплашвал със смърт - определено не са предвещавали нищо добро. И все пак какво се е случило с нея, дали е замесен бившия съпруг или е била замесена в някакви далавери, които не се споменават, кой знае!?! Поредната мистерия :?

Re: Възможно ли е да изчезнеш безследно?

16 Апр 2014, 14:55

Perla написа:В последните години все повече се говори за хора, изчезнали безследно!Историите са много, но броя им не спира да расте. Гледайки новините сутринта, разбрах за една жена от Карлово, която липсвала от 20 дни, но събитията в живота й - скорошен развод със съмнителен субект, който я е заплашвал със смърт - определено не са предвещавали нищо добро. И все пак какво се е случило с нея, дали е замесен бившия съпруг или е била замесена в някакви далавери, които не се споменават, кой знае!?! Поредната мистерия :?

Не знам дали е възможно, но толкова често ми се иска да изчезна безследно и мисля, че скоро моите космически приятели ще ме вземат! :mrgreen: Не виждам друго обяснение и за изчезналата жена :P :D

28 Яну 2015, 16:48

lini_leni написа:Не знам дали е възможно, но толкова често ми се иска да изчезна безследно и мисля, че скоро моите космически приятели ще ме вземат! :mrgreen: Не виждам друго обяснение и за изчезналата жена :P :D

ТИ ако чакаш космическите приятели могат да те приберат едни други човечета, които не са зелени, а са в бели престилки. :mrgreen:

05 Фев 2015, 15:51

Elica написа:
lini_leni написа:Не знам дали е възможно, но толкова често ми се иска да изчезна безследно и мисля, че скоро моите космически приятели ще ме вземат! :mrgreen: Не виждам друго обяснение и за изчезналата жена :P :D

ТИ ако чакаш космическите приятели могат да те приберат едни други човечета, които не са зелени, а са в бели престилки. :mrgreen:

То тези доброволно не прибират :D ще трябва да се постараеш :mrgreen: :mrgreen:

05 Фев 2015, 16:16

Така се започва, малко по малко и после е ясно какво е.. ;)

05 Фев 2015, 17:18

Мисля, че ако се постараеш може и да не те намерят ;)))

06 Фев 2015, 12:31

Защо да не е възможно? Но разбира се друго е да го направиш по собствено желание, друго е по други начини.. :?

10 Фев 2015, 14:36

Със сигурност е възможно и за нещастие се случва все по-често сякаш, освен отвличанията, които никак не са приятно нещо, то и самите хора често решават да се покрият по един или друг начин.

11 Фев 2015, 13:21

О,да сестра ми и мъжа ми като избягаха доста време се мина, докато ги намерим къде са, първо си бяха в България, после отидоха в чужбина!

11 Фев 2015, 15:26

Slavena написа:О,да сестра ми и мъжа ми като избягаха доста време се мина, докато ги намерим къде са, първо си бяха в България, после отидоха в чужбина!

Ужас! Сега разбирам, че мъжът ти и сестра ти са избягали, но по отделно имаш предвид, нали? :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3