Kaya написа:Просто според мен жената не трябва да се лишава от това удоволствие, направо е неземно!А един мъж не би оценил толкова предложението, дори и да е идеално.
И аз още го чакам тоя момент, ама дали ще дойде не ми се вярва хаха

Kaya написа:Просто според мен жената не трябва да се лишава от това удоволствие, направо е неземно!А един мъж не би оценил толкова предложението, дори и да е идеално.
rabotnata pchela написа:Kaya написа:Просто според мен жената не трябва да се лишава от това удоволствие, направо е неземно!А един мъж не би оценил толкова предложението, дори и да е идеално.
И аз още го чакам тоя момент, ама дали ще дойде не ми се вярва хаха
Doktoricata написа:Ще ми е неловко ако ми откаже, ще се почувствам в небрано лозе, а и не си представям пръстена...
Doktoricata написа:Ще ми е неловко ако ми откаже, ще се почувствам в небрано лозе, а и не си представям пръстена...
moni.sparrow написа:Doktoricata написа:Ще ми е неловко ако ми откаже, ще се почувствам в небрано лозе, а и не си представям пръстена...
А представяте ли си как се чувстват самите мъже, като не знаят дали ще ни хванат в настроение![]()
Anka написа:moni.sparrow написа:Doktoricata написа:Ще ми е неловко ако ми откаже, ще се почувствам в небрано лозе, а и не си представям пръстена...
А представяте ли си как се чувстват самите мъже, като не знаят дали ще ни хванат в настроение![]()
А не, това не е така, жените си мечтаят от малки да станат булки и лесно ще лапнат въдицата, докато мъжете не мислят, че имат нужда от брак и по-скоро биха отказали.
moni.sparrow написа:Doktoricata написа:Ще ми е неловко ако ми откаже, ще се почувствам в небрано лозе, а и не си представям пръстена...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта