Редно ли е жената да предложи брак?

Re: Редно ли е жената да предложи брак?

Мнениеот Mon_ton » 28 Окт 2015, 14:33

Bambaa написа:
Kremiliya написа:Е, докато се опознаеш с някой е нормално да търпиш подаръци, които не харесваш по принцип. :)
А аз обожавам цветя и е страхотно да се подаряват ;)

Да, но по-хубавото е, че обичат да правят изненади, не като някои, които се чудят, чудят и най-накрая ти дават 200 лева :evil: :evil: :evil: :evil:

ЕХе, какви са тези подаръци от 200лева хаха ;) мале мале! :) Иначе съм съгласна, че е по-добре подарък , дори и неподходящ пред пари, които не носят никакво внимание.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Lisandra » 29 Окт 2015, 13:33

В началото на връзката кой мъж дава пари? С времето, като улегнат нещата, даже предпочитам. Няма да се обидя на хубав букет с мила картичка и плик с пари, вместо ненужен подарък... :)
Lisandra

Мнениеот Kaya » 29 Окт 2015, 13:41

Lisandra написа:В началото на връзката кой мъж дава пари? С времето, като улегнат нещата, даже предпочитам. Няма да се обидя на хубав букет с мила картичка и плик с пари, вместо ненужен подарък... :)

Единственото, което не ми харесва в подаръка пари е, че много често тези пари минават между другите и не остава нищо от тях и никакъв подарък.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Lisandra » 29 Окт 2015, 13:49

Kaya написа:
Lisandra написа:В началото на връзката кой мъж дава пари? С времето, като улегнат нещата, даже предпочитам. Няма да се обидя на хубав букет с мила картичка и плик с пари, вместо ненужен подарък... :)

Единственото, което не ми харесва в подаръка пари е, че много често тези пари минават между другите и не остава нищо от тях и никакъв подарък.

А, тези пари си ги ползвам само за мен и винаги си купувам нещо. Даже в друга тема коментираме, че за коледа ако ни подарят разкрасителни процедури, хич няма да им се рзсърдим! :)
Lisandra

Мнениеот MaLkA_sLaDoRaNa » 29 Окт 2015, 15:56

Lisandra написа:
Kaya написа:

А, тези пари си ги ползвам само за мен и винаги си купувам нещо. Даже в друга тема коментираме, че за коледа ако ни подарят разкрасителни процедури, хич няма да им се рзсърдим! :)

Че няма да се разсърди никой, няма... ама да кажем, ако за тези парички си набелязала нещо по-интересно... как да кажеш дай ми 300 лева :oops:
MaLkA_sLaDoRaNa

Мнениеот Monika_Spasova » 30 Окт 2015, 12:42

Много сме изместили темата и сме я превърнали в подаръци за пари или без. :)
А сега да си призная, аз много искам да ми предложат романтично и изненадващо, не бих искала нито аз да го направя, нито да се оженим по подразбиране.
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот magda » 30 Окт 2015, 13:34

Monika_Spasova написа:Много сме изместили темата и сме я превърнали в подаръци за пари или без. :)
А сега да си призная, аз много искам да ми предложат романтично и изненадващо, не бих искала нито аз да го направя, нито да се оженим по подразбиране.

По подразбиране е наистина кофти, хубаво е да се отпразнуват тези моменти, но не и по начина, който е общоприет, поне според мен, никога не съм искала да попадам в такава ситуация :!:
magda

Мнениеот Jully » 26 Ное 2015, 17:19

Повечето се женят, защото трябва, но онази реакция, да не очакваш и да се просълзиш, тя е уникалната! :)
Аватар
Jully

Мнениеот Bambaa » 26 Ное 2015, 18:21

Jully написа:Повечето се женят, защото трябва, но онази реакция, да не очакваш и да се просълзиш, тя е уникалната! :)

Не смятам, че това може да скрепи отношенията между хората и да ги засили, съответно, аз бих предпочела да изненадам с половинката си с нещо далеч по приятно...
Аватар
Bambaa

Мнениеот roksana » 01 Фев 2016, 11:55

Защо не? Традициите не са това , което бяха :smile: . Голям кеф ще е, ако и родителите на момичето се присъединят :grin:
roksana

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски