Различните родители – с пиърсинг и тату

Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети

Re: Различните родители – с пиърсинг и тату

Мнениеот Kaya » 16 Яну 2015, 10:48

Може би е от годините, но не ги гледам с добро око. Не че ги гледам и с лошо де, странно мие, но трябва да свикваме, за младите това е нещо обичайно и нормално, а ние по-възрастните трябва да променим мнението си, в крайна сметка няма нищо странно и съмнително и да определяме хората като наркомани или безотговорни, само защото изглеждат по-различно.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Tinki » 23 Яну 2015, 16:35

Харесвам татусите как седя на млади, обаче като остарее човек е различно. По тази причина още не съм се решила да си направя.
Tinki

Мнениеот S_Milenska » 23 Яну 2015, 16:47

Tinki написа:Харесвам татусите как седя на млади, обаче като остарее човек е различно. По тази причина още не съм се решила да си направя.

когато остаерят, ще бъдат част от много татуирани старци и на никой няма да му прави впечатление :)
Аватар
S_Milenska

Мнениеот kalinka-kuku » 16 Апр 2015, 16:34

Много ми харесват такива различни хора, които не се притесняват да се покажат такива, каквито са, кавко значение има външния вид за това какъв човек си? :)
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот Kaya » 28 Апр 2015, 09:57

marsu написа:Много ми харесват такива различни хора, които не се притесняват да се покажат такива, каквито са, кавко значение има външния вид за това какъв човек си? :)

Много правилно, има толкова изглеждащи нормално, които не струват и пет пари. :)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Tinki » 28 Апр 2015, 10:50

Мисля, че се решех вече. Даже имам уговорка с приятелка да ходим заедно уикенда! Това, което ме притесняваше, че кожата когато остарее, татуто ще изглежда нелепо, реших да го преодолея като избера място, което принципно няма да се деформира толкова :idea:
Tinki

Мнениеот Lyomi » 28 Апр 2015, 10:59

Tinki написа:Мисля, че се решех вече. Даже имам уговорка с приятелка да ходим заедно уикенда! Това, което ме притесняваше, че кожата когато остарее, татуто ще изглежда нелепо, реших да го преодолея като избера място, което принципно няма да се деформира толкова :idea:

:o :o на дупето ли? :) :) :) Готинооо, аз така и не успях да навия майка ми, но нямам търпение да стана на 18, за да се нашаря :lol: :lol: е, разбира се, с мярка и на места, които няма да повредят татуса :)
Lyomi

Мнениеот Tinki » 28 Апр 2015, 11:04

Дупето ли смяташ, че е частта от тялото, която най-малко би могла да се деформира с годините :shock: :lol:
Tinki

Мнениеот Filipa » 28 Апр 2015, 11:11

Тесногръдието е ужасно качество. Всеки има право на себеизразяване.
Filipa

Мнениеот Monika_Spasova » 28 Апр 2015, 11:12

Tinki написа:Дупето ли смяташ, че е частта от тялото, която най-малко би могла да се деформира с годините :shock: :lol:

Поне като се развали няма да се притесняваш, че се вижда. :) Къде си решила да ти е татуировката? :)
Аватар
Monika_Spasova

ПредишнаСледваща

Назад към Възпитание, грижа и съвети