Как да обзаведем малък коридор?

Полезни съвети и практични идеи за дома и градината

Re: Как да обзаведем малък коридор?

Мнениеот Jully » 16 Сеп 2015, 16:06

У нас е такова мъничко, имаме само закачалка която е от тези... не знам едни дървени плоскости със самите закачалки на тях, имаме едно огледало на вратата на банята, а обувките подреждаме в тези вертикалните обувалници, най-отгоре е кошничката за ключове. :)
Аватар
Jully

Мнениеот Fancy » 17 Сеп 2015, 13:14

Jully написа:У нас е такова мъничко, имаме само закачалка която е от тези... не знам едни дървени плоскости със самите закачалки на тях, имаме едно огледало на вратата на банята, а обувките подреждаме в тези вертикалните обувалници, най-отгоре е кошничката за ключове. :)

И аз си мислих да направя нещо такова с нашия, тъй като ако започна да редя какви ли не шкафове, огледала по стените и подобни, то само малката ще може да минава.
Fancy

Мнениеот Anka » 18 Сеп 2015, 14:44

Jully написа:У нас е такова мъничко, имаме само закачалка която е от тези... не знам едни дървени плоскости със самите закачалки на тях, имаме едно огледало на вратата на банята, а обувките подреждаме в тези вертикалните обувалници, най-отгоре е кошничката за ключове. :)

Звучи супер! аз харесвам такива малки коридорчета, които са направени добре. :) А все пак като се натрпат обувки от сезоните къде ги складираш?
Аватар
Anka

Мнениеот Rali_hr » 18 Сеп 2015, 16:21

Така е яко, у нас хем има място, хем е празно, хем сякаш гадно стои хаха ;)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Jully » 18 Сеп 2015, 16:35

Rali_hr написа:Така е яко, у нас хем има място, хем е празно, хем сякаш гадно стои хаха ;)

Да хубаво е и прибрано, но разбира се щеше да е по-добре да има още малко място, да мога да сложа някое шкафче, в което да прибирам обувките за другия сезон, сега са в торби под спалнята, кофти е. :roll:
Аватар
Jully

Мнениеот Snejna » 19 Сеп 2015, 15:23

Най-добре е коридорът да е точно толкова голям, колкото самите ние очакваме и ни е удобен, но уви, не се получава така обикновено. :mrgreen: У нас не е мног оголям, сякаш нормален, сложила съм шкаф за обувки т.е. то се води портманто и това е, изглежда си добре и има място. )
Аватар
Snejna

Мнениеот rabotnata pchela » 19 Сеп 2015, 17:51

При положение, че не мога да сепо хваля с мое място, хич не мога да мрънкам че ми е кофти коридора. :) За това няма да мисля, ако стана новодомка!
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот maminka » 22 Сеп 2015, 13:15

Jully написа:
Rali_hr написа:Така е яко, у нас хем има място, хем е празно, хем сякаш гадно стои хаха ;)

Да хубаво е и прибрано, но разбира се щеше да е по-добре да има още малко място, да мога да сложа някое шкафче, в което да прибирам обувките за другия сезон, сега са в торби под спалнята, кофти е. :roll:

Да ти кажа, моят опит не показва такова нещо, купихме уж голям шкаф за обувки и не само, че си запълнихме коридора, ами и пак имаме обувки, които стоят в кутии на терасата, а не сме от хората, които имаме по5чифта за сезон :D
maminka

Мнениеот Jully » 23 Сеп 2015, 17:02

хахах :) значи да не се притеснявам и да обвинявам малкия шкаф ;)
Аватар
Jully

Мнениеот Krum » 24 Сеп 2015, 09:45

НЕ знам дали има някой, който да кажа ей тука ми е супер ;)
Аватар
Krum

ПредишнаСледваща

Назад към За дома – съвети и идеи