23 Апр 2014, 14:02
23 Апр 2014, 14:11
23 Апр 2014, 20:10
25 Апр 2014, 15:22
ganita написа:Много съм доволна от бялата козметика " Експералта" на Сибирско здраве. Ползвам основата "експерт" заедно със серума с брезов сок. става за дневен, нощен, околоочен и слънцезащитен заради етеричните масла в серума. а и са "еко"- без разни химии вътре. ползвала съм и защитният им крем, който е по-подходящ за зимата но при по-суха кожа става и за лятото..маслото за измиване също е хубаво- с масло от кедър..
На алверде- дм има един крем за крака, който си купих пак.
26 Апр 2014, 13:44
29 Апр 2014, 11:43
pepa1974 написа:Aqualia Thermal Light на Vichy е любимият ми крем за лице, около 35 лв е, но определено си заслужава. Честно казано и аз съм срещу това да се правят опити с животни, но най-важно е козметиката да е напълно надеждна за хората и доказано да няма вреда върху тях.
29 Апр 2014, 16:10
Коцева написа:ganita написа:Много съм доволна от бялата козметика " Експералта" на Сибирско здраве. Ползвам основата "експерт" заедно със серума с брезов сок. става за дневен, нощен, околоочен и слънцезащитен заради етеричните масла в серума. а и са "еко"- без разни химии вътре. ползвала съм и защитният им крем, който е по-подходящ за зимата но при по-суха кожа става и за лятото..маслото за измиване също е хубаво- с масло от кедър..
На алверде- дм има един крем за крака, който си купих пак.
А тази козметика тествана ли е на животни?
30 Апр 2014, 01:47
30 Апр 2014, 08:07
Spencer написа:Продуктите, от които съм доволна и пак бих си купила са малко. Предпочитаната от мен козметика е на Орифлейм - каквото и да съм ползвала винаги съм оставала доволна!
30 Апр 2014, 11:34
Sophia.G написа:Spencer написа:Продуктите, от които съм доволна и пак бих си купила са малко. Предпочитаната от мен козметика е на Орифлейм - каквото и да съм ползвала винаги съм оставала доволна!
Орифлейм са една голяма измишльотина, тикана покрай разпространението си - мултилевъл маркетинг. Слаби продукти и без никакви достойнства.