Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
27 Май 2015, 15:12
gomez123 написа:Jully написа:Трябва доста голяма стая за да се сложи люлка иначе ще е ненужна вещ.

Или това, или хамак, като второто май е по-добър вариант
В хамака могат да лежата повече хора, но пък люлката е по-готина за децата.
08 Сеп 2016, 14:04
Тази идея става за голяма жилищна площ. В нашето апартаментче не виждам как би могло да се осъществи

. Всичко ще е изпочупено.
16 Сеп 2016, 12:46
Ние сме намерили едно оптимално решение. Купихме си висящ ратанов стол от
http://www.home-max.bg/gradina/gradinski-mebeli/lyulki/ , децата много се радват и постоянно стоят на него.
16 Сеп 2016, 13:13
Много хитро! Люлката в тавана много ангажираща и трябва много място, обаче такъв стол е много хитро, бих взел, само да порасне бебето :)
16 Сеп 2016, 13:55
И на мен този вариант повече ми харесва. По- елегантно ми изглежда от две висящи въжета или нещо подобно.
16 Сеп 2016, 17:34
Наистина изглежда много елегантно и е много удобен.
17 Сеп 2016, 08:21
Достатъчно стабилни ли са? Имам подозрения, че лесно може да се обърне или събори като седнеш.
27 Сеп 2016, 00:38
julianne написа:Достатъчно стабилни ли са? Имам подозрения, че лесно може да се обърне или събори като седнеш.
Хората сигурно са помислили за това люлката да е стабилна. Не мисля,че толкова лесно ще се счупи.
27 Сеп 2016, 08:56
Аз много си падам по такива леко екстравагантни идеи и с удоволствие бих си сложила люлка. Не само заради децата, и аз бих се люляла

. Особено ако от мястото, където се намира, се открива страхотна гледка.
27 Сеп 2016, 12:08
Да, определено си изглежда добре и би се вързал с модерната визия на повечето апартаменти сега.;) Така че си е доста добра инвестиция. :) Мисля този уикенд да взема от Метро, там съм виждал, а и вече май тези неща летните трябва да са на крайна промоция за края на сезона.