Мога ли да се доверя на Топ силует Слим?

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Мога ли да се доверя на Топ силует Слим?

Мнениеот sofi_black » 30 Апр 2014, 17:59

До колкото разбирам Топ силует Слим е съвсем нов препарат за сваляне на килограми, но заедно с него е замесено и едно име, на което не мисля, че мога да имам голямо доверие – Иван Абаджиев! :?

Та беше ми интересно, дали наистина мога да се доверя на Топ силует Слим или е поредният трик за печелене на пари! Искам хора изпитали го на себе си да ми подскажат колко време са го приемали и какъв ефект е имало върху тях?! :roll:

Четох, че за един месец при определен прием, който ти казват при поръчката на препарата трябва да намалее апетита, съответно да се свалят и някакви килограм, но разбирам за дами, които са го пили с месеци и пак е нямало ефект. :!: :!: Все пак ми се струва невъзможно да предлагат Топ силует Слим и да няма абсолютно никакъв ефект, на фона на хвалбите, :idea: предполагам зависи много от човека! На какво мнение сте, ползвали ли сте Топ силует Слим? :?:
sofi_black
 
Мнения: 488
Регистриран на: 05 Ное 2013, 14:39

Re: Мога ли да се доверя на Топ силует Слим?

Мнениеот niya_mazova » 30 Апр 2014, 18:01

Не съм убедена, че може това да е най-добрият и сигурен препарат за отслабване! Така, че е добре да не рискуваме със здравето си, какво ще кажеш?
niya_mazova
 
Мнения: 443
Регистриран на: 01 Окт 2013, 16:58


Назад към Хранителни добавки и биопродукти

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта