Как оправяте отношенията си с половинката, когато се сърди?

Re: Как оправяте отношенията си с половинката, когато се сърди?

Мнениеот kalinka-kuku » 04 Сеп 2015, 14:36

Gorica23 написа:
Lili_pili написа:
Mon_ton написа:А, ако е свършена работата с ревността тогава какво става, по-сигурно ли е? :lol:

Имаш предвид, ако изневериш реално на гаджето какво да правиш ли? :)

Ако са те хванали в изневяра, нещата трудно се прощават, въпреки че повечето отричат до дупка и даже проявяват наглост. :mrgreen:

Tи ако си няма ли да отричаш? И с мъж да ме хванат в леглото ще твърдя, че не е видял правилно. :lol: :lol: :lol:
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот Gorica23 » 04 Сеп 2015, 14:49

marsu написа:Tи ако си няма ли да отричаш? И с мъж да ме хванат в леглото ще твърдя, че не е видял правилно. :lol: :lol: :lol:

А с какво трябва да те хванат ако не с мъж, с овца ли...!? :lol:
Gorica23

Мнениеот kalinka-kuku » 04 Сеп 2015, 14:50

Gorica23 написа:
marsu написа:Tи ако си няма ли да отричаш? И с мъж да ме хванат в леглото ще твърдя, че не е видял правилно. :lol: :lol: :lol:

То само това остава! Имам предвид, че дори и да съм храната на местопрестъплението ще отричам! :lol:
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот Gorica23 » 04 Сеп 2015, 15:30

marsu написа:
Gorica23 написа:

То само това остава! Имам предвид, че дори и да съм храната на местопрестъплението ще отричам! :lol:

По този повод имаше един виц, мъж, пита жена си кой е това, тя отговаря, че е последен модел домашна помощница и отива на работа, след това мъжът решава да се възползва от помощницата... :lol:
Gorica23

Мнениеот Lollipop » 04 Сеп 2015, 15:31

Ауу, марсу аз те мисля за едно малко тихо момиче, а ти каква си била! По-скоро ако ме заварят в такова положение ще избягам скубейки косите си. :lol:
Аватар
Lollipop

Мнениеот Kaya » 04 Сеп 2015, 22:00

Lollipop написа:Ауу, марсу аз те мисля за едно малко тихо момиче, а ти каква си била! По-скоро ако ме заварят в такова положение ще избягам скубейки косите си. :lol:

хаха Аз се надявам много да не попадам в такава ситуация, тогава не вярвам, че ще мога да оправя отношения с половинката, а той доста ще се сърди сигурна съм! :mrgreen:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Gorica23 » 07 Сеп 2015, 11:51

Kaya написа:
Lollipop написа:Ауу, марсу аз те мисля за едно малко тихо момиче, а ти каква си била! По-скоро ако ме заварят в такова положение ще избягам скубейки косите си. :lol:

хаха Аз се надявам много да не попадам в такава ситуация, тогава не вярвам, че ще мога да оправя отношения с половинката, а той доста ще се сърди сигурна съм! :mrgreen:

В такава ситуация края е предизвестен... :)
Gorica23

Мнениеот Rali_hr » 07 Сеп 2015, 13:12

Наистина стигне ли се до изневяра рядко има начин да се поправи грешката, но това е положението. ;)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Anka » 07 Сеп 2015, 15:33

За изневерите е ясно, че на всеки му е много трудно да прости подобно нещо, а и е съвсем нормално да е така! Все пак това е сериозно, не е като да си направиш грешка и да си споделил нещо с комшията, което не е за споделяне.
Аватар
Anka

Мнениеот Gorica23 » 07 Сеп 2015, 16:58

Anka написа:За изневерите е ясно, че на всеки му е много трудно да прости подобно нещо, а и е съвсем нормално да е така! Все пак това е сериозно, не е като да си направиш грешка и да си споделил нещо с комшията, което не е за споделяне.

Хахаха, интересна гледна точка, може да влезе в употреба...
Gorica23

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски