За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
14 Май 2014, 16:30
Привет, нямам търпение вече и затова пускам темата рано рано, но нямам търпение, а и съм започнала да ходя на солариум, за да подготвя един хубав тен преди да са дошли истински слънчевите дни!
Кожата ми по принцип е доста суха, както се сещате става още по-суха от солариума, постоянно ми дърпа и ме сърби в момента използвам някакви кремове за след плаж, но без особен успех. Искаше ми се да ми предложите крем за след плаж, който хубаво хидратира кожата и я прави по-еластична!
Миналото лято използвах доста и различни кремове за след слънце, но повечето ги подарявах, понеже по никакъв начин не хидратираха! От какъв крем за след плаж сте останали доволни?
14 Май 2014, 16:32
Реших, че най-доброто за моята кожа са детските продукти на български фирми, използвам крем Бочко за след плаж и съм доволна, но за твоя тип кожа, по-скоро би ти помогнала медицинска козметика, не зная, пробвала ли си такава?
14 Май 2014, 17:45
Грохот, недей да ходиш на солариум. Все по-лоши работи пише и по Америка вече на доста места е забранен, защото предразполага към ракови образувания.Още повече, ако имаш нежна кожа.
15 Май 2014, 14:01
Така и така ходиш на солариум (докато не си спряла, защото според мен това е добро решение) в повечето продават такива кремове за след солариум, които не са предпазват тена, но и хидратират добре, пробвай ако все още не си
19 Май 2014, 19:46
Използвах някакво мляко на Виши за след плаж, което беше в комплект със слънцезащитното олио с висок фактор и съм много доволна-кожата ми не се обели и въобще не ми беше суха.
21 Май 2014, 15:57
Аз ползвам ето това мляко за лице и тяло -
http://bit.ly/SiEh6RМного ми харесват продуктите и на Бочко - страхотни са!
28 Май 2014, 13:56
доста добро, но и цената е височка
28 Май 2014, 14:26
pepa1974 написа:доста добро, но и цената е височка
Първо марката е скъпарска, второ сайта допълнително утежнява!
28 Май 2014, 17:22
ясно, че е скъпарска марка, но ми се струва множко почити двойно на Виши.....и той не е от най-евтините