Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Кога мъжете са готови да станат бащи?

12 Мар 2016, 10:23

rose_92 написа:
rose_92 написа:
Mon_ton написа:Приятелят ми вече говори за бебета, напоследък забелязвам аз друга тенденция, много мъже са готови да станат бащи, а приятелките им не искат да се решат на тази важна крачка! :roll:

Ми моят приятел понякога прави някакви намеци ама колко са сериозни е друг въпрос. При нас първо има разлика в годините, аз все още не желая да ставам майка, не се чувствам готова и освен това няма къде да живеем. Не може да иска дете без да сме се оженили и да имаме дом..Къде ще го отглеждаме това дете? Преди няколко години мислех по един начин нещата и бях готова даже и тогава да стана майка, но като почнах да навлизам в реалния живот и нещата се промениха. :lol: Не са толкова розови както си представях. Надявам се, че преди 30 години ще ми се случи и на мен, защото не искам да бъда възрастна майка, а и след определена възраст може и да искам да забременея, но да не мога..До тогава надявам се да съм постигнала нещо в живота си, за да мога да гледам едно дете спокойно и да не ми се налага да живея с майка му например. Когато ми осигури дом и сигурност, тогава да говори за деца. :smile:

Трябва да бъдеш сигурна в мъжа до теб, за да родиш дете, без да имаш стабилен доход и да не се чувстваш зависима.

12 Мар 2016, 14:21

За съжаление в наши дни да имаш и работа и дом и всичко да ти е цветя и рози и тогава да раждаш е много късно. Аз родих живеехме при роднини, после се преместихме на квартира, след това си купихме жилище - купуваме си го все още всеки месец. Не може да се отлагат само хубавите неща, не всичко е материално, макар че и аз предпочитам сигурността, но не и с ценат ана всичко да се лишаваш от щастието да имаш дете. :)

12 Мар 2016, 16:47

Pipilota написа:За съжаление в наши дни да имаш и работа и дом и всичко да ти е цветя и рози и тогава да раждаш е много късно. Аз родих живеехме при роднини, после се преместихме на квартира, след това си купихме жилище - купуваме си го все още всеки месец. Не може да се отлагат само хубавите неща, не всичко е материално, макар че и аз предпочитам сигурността, но не и с ценат ана всичко да се лишаваш от щастието да имаш дете. :)

Е ако наближавам 30-те да речем и вече много искам да имам дете, ще направя компромиси, но защо през това време да не опитам да направя нещо, за да осигуря ако има как по-добро бъдеще на детето си? Знам, че понякога животът ни поднася изненади :lol: но ако зависи от мен първо ще направя нещо в живота си, ще имам поне сигурна работа, ще спестя някакви пари и след това ще раждам, че после с малко дете кой ще ме вземе? Те сега не те искат ако нямаш опит и само те разпитват по интервюта дали смяташ скоро да се жениш и раждаш пък камо ли като вече имаш дете и ти се налага често да отсъстваш, тогава абсолютно никой няма да те наеме, а без пари как се гледа това дете?

12 Мар 2016, 20:52

Трудно е, но се намират много разбрани работодатели, моят е такъв, нямаме никакъв проблем с грижите за детето! Все пак децата нис а бъдещето.

13 Мар 2016, 02:39

Monika_Spasova написа:Трудно е, но се намират много разбрани работодатели, моят е такъв, нямаме никакъв проблем с грижите за детето! Все пак децата нис а бъдещето.

Значи си извадила невероятен късмет!!! :!: :wink: Такива много трудно се намират..

14 Мар 2016, 12:59

Наистина е трудно да се намери мъж, който освен финасово да е готов да стане баща, да може да осигури, то той самия да бъде готов да бъде баща като личност и да помага и да възпитава детето си, да се грижи за новия член на семейството и подобни! :) Въпрос на желание и самосъзнание, което обаче може и да не дойде никога.

14 Мар 2016, 13:57

След 35 г. като че ли по не ги вее вятъра на бял кон. По-сериозни и отговорни са май.

14 Мар 2016, 15:02

mamina написа:След 35 г. като че ли по не ги вее вятъра на бял кон. По-сериозни и отговорни са май.

Не мсиля, след това пък ги кваща критическата, та май никога не са готови да станат бащи. По-скоро има един промеждутък около 30те в които биха били отговорни родители. Но малко мъже имат усещането, желанието и призванието да са родители. :(

15 Мар 2016, 15:50

Rali_hr написа:
mamina написа:След 35 г. като че ли по не ги вее вятъра на бял кон. По-сериозни и отговорни са май.

Не мсиля, след това пък ги кваща критическата, та май никога не са готови да станат бащи. По-скоро има един промеждутък около 30те в които биха били отговорни родители. Но малко мъже имат усещането, желанието и призванието да са родители. :(

Рали, много си крайна. Не е толкова зле положението. Има много всеотдайни бащи, повече познавам такива, отколкото от другия вид.

17 Мар 2016, 13:34

zagrijena написа:
Rali_hr написа:

Рали, много си крайна. Не е толкова зле положението. Има много всеотдайни бащи, повече познавам такива, отколкото от другия вид.

Не знам какво разбираш под всеотдайни, аз познавам повече от другия вид!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4