19 Май 2014, 14:40
19 Май 2014, 14:47
19 Май 2014, 15:15
19 Май 2014, 15:40
19 Май 2014, 19:54
20 Май 2014, 11:28
06 Авг 2014, 21:27
07 Авг 2014, 09:12
de4inko написа:Относно пилето с бирена бутилка : избирате средно голямо пиле, бройлер, не домашно. Овалвате го отвън и отвътре с пикантина. Една бирена бутилка се напълва с вода почти догоре, допълва се догоре с олио ( около 2-3 пръста). Пилето се нахлузва на биреното шише изправено, откъм "задника" докато се нахлузи хубаво на шишето. Така пилето на шише се поставя в дълбока съдинка, купичка или друг подходящ съд, в който сме пуснали и една глава лук, отрязана на 4. Пилето се поставя във фурната така, право, нахлузено на шишето и се пече 30-40 минути, докато се зачерви. Водата с олиото хубаво облива пилето постоянно докато се пече и става много сочно. За тази рецепта обаче е нужно фурната ви да е достатъчно голяма, та да събере правото пиле. Да ви е сладко!
07 Авг 2014, 19:46
14 Авг 2014, 15:44