Имам особен зор с цялото печено пиле, не мога да го приготвя сочно и вкусно, с препечена и хрупкава кожичка, без да е загоряла! Кажете какви тънкости прилагате при печенето на цяло пиле, така че да не става сухо, вода или бира слагате, затворено или отворено го печете?
Дали ако се свари пилето предварително няма да е по-лесно да се изпече цяло след това без да изсъхва? А за овкусяването, какво използвате, така че да не загарят подправките – с фолио ли го завивате печеното пиле или предпочитате да е в йенска тенджера?
Ох, казах ви, че имам наистина много въпроси, не съм от скоро домакиня, но така и не успях да се науча да пека цяло пиле, така че да става сочно и вкусно! затова искам помощ преди да съм отказала да ядат всякакво пилешко!