Коя трябва да бъде най-светлата стая в дома?

Полезни съвети и практични идеи за дома и градината

Re: Коя трябва да бъде най-светлата стая в дома?

Мнениеот Monika_Spasova » 16 Юли 2015, 10:02

За мен е най-важното да се види в коя стая се прекарва най-много време, там трябва да бъде най-светло. Друго условие е в кухнята да бъде светло, все пак там бъркаме манджите, трябва да виждаме ако падне косъм. :lol:
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот silver933 » 16 Юли 2015, 10:21

Да, много са хубави прозорците, има си и недостатъци, освен чистенето (което разбира се върша аз), то и многото жега днес, ние сме с южно изложение. Добре че има климатици. :mrgreen:
Аватар
silver933

Мнениеот BeenieGal » 17 Юли 2015, 11:53

silver933 написа:Да, много са хубави прозорците, има си и недостатъци, освен чистенето (което разбира се върша аз), то и многото жега днес, ние сме с южно изложение. Добре че има климатици. :mrgreen:

Да, но е добре да има и нещо, което да спира слънцето, нямате ли някакъв вид щори или по-плътни завеси, за да не се напича така самата стая :idea:
Аватар
BeenieGal

Мнениеот Elica » 20 Юли 2015, 14:57

И аз обичам да ми е светло, но много зависи къде са разположени прозорците, не обичам да ми светят в очите, затова предпочитам да са отстрани или зад гърба ми на обичайното ми за сядане място. :mrgreen:
Аватар
Elica

Мнениеот Malina » 20 Юли 2015, 15:37

Е, да кофти е ако ти свети срещу очите, затова по по-малко :)Ако иамше начин да е светло без да влиза слънце щеше да е идеално! :)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Lili_pili » 20 Юли 2015, 15:56

Според мен детската стая трябва да е светла, а за останалите не е толкова задължително да имат много светлина. Както и за кухнята е добре!
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот Monika_Spasova » 05 Авг 2015, 12:52

Lili_pili написа:Според мен детската стая трябва да е светла, а за останалите не е толкова задължително да имат много светлина. Както и за кухнята е добре!

Да, наистина, абе като цяло май само спалнята може да е тъмна, все пак там се спи останалите е добре да са изпълнен исъс светлина :)
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Mamacita » 05 Авг 2015, 13:44

Lili_pili написа:Според мен детската стая трябва да е светла, а за останалите не е толкова задължително да имат много светлина. Както и за кухнята е добре!

Не смятам, че за кухнята е от толкова голямо значение колко светла или колко тъмна ще е, се пак най-често там се влиза сутрин и вечер, а през зимните месеци и сутрин, и вечер е вече тъмно, така че няма никакво значение, поне според мен :idea:
Mamacita

Мнениеот Mon_ton » 10 Авг 2015, 11:50

Mamacita написа:

Не смятам, че за кухнята е от толкова голямо значение колко светла или колко тъмна ще е, се пак най-често там се влиза сутрин и вечер, а през зимните месеци и сутрин, и вечер е вече тъмно, така че няма никакво значение, поне според мен :idea:

Защо да е така, все пак там се приготвят разни неща, което означава, че трябва да имаш добра видимост да не влезе някой косъм. Светлината в кухнята за мен е задължителна. Все пак през зимата и през деня е мрачно, така че какво значение има, а някои хора прекарват деня си в кухнята.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот silver933 » 10 Авг 2015, 15:40

BeenieGal написа:
silver933 написа:Да, много са хубави прозорците, има си и недостатъци, освен чистенето (което разбира се върша аз), то и многото жега днес, ние сме с южно изложение. Добре че има климатици. :mrgreen:

Да, но е добре да има и нещо, което да спира слънцето, нямате ли някакъв вид щори или по-плътни завеси, за да не се напича така самата стая :idea:

Има има, но се получава малко парников ефект, но се свиква де. бе готини са не бих ги сменил, пък и оня ден ми казаха една фирма за почистване на прозорци, та почнах още повече да си ги харесвам! :mrgreen:
Аватар
silver933

ПредишнаСледваща

Назад към За дома – съвети и идеи