silver933 написа:Да, много са хубави прозорците, има си и недостатъци, освен чистенето (което разбира се върша аз), то и многото жега днес, ние сме с южно изложение. Добре че има климатици.
Lili_pili написа:Според мен детската стая трябва да е светла, а за останалите не е толкова задължително да имат много светлина. Както и за кухнята е добре!
Lili_pili написа:Според мен детската стая трябва да е светла, а за останалите не е толкова задължително да имат много светлина. Както и за кухнята е добре!
Mamacita написа:Lili_pili написа:Според мен детската стая трябва да е светла, а за останалите не е толкова задължително да имат много светлина. Както и за кухнята е добре!
Не смятам, че за кухнята е от толкова голямо значение колко светла или колко тъмна ще е, се пак най-често там се влиза сутрин и вечер, а през зимните месеци и сутрин, и вечер е вече тъмно, така че няма никакво значение, поне според мен
BeenieGal написа:silver933 написа:Да, много са хубави прозорците, има си и недостатъци, освен чистенето (което разбира се върша аз), то и многото жега днес, ние сме с южно изложение. Добре че има климатици.
Да, но е добре да има и нещо, което да спира слънцето, нямате ли някакъв вид щори или по-плътни завеси, за да не се напича така самата стая
Назад към За дома – съвети и идеи
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта