Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа
Правила на форума
Добави отговор

Re: Бебето се хипнотизира от реклами – само така се храни!

27 Яну 2016, 20:41

pravilno написа:Дъщерята заспиваше на телевизор и се оказа голяма грешка :???:

Мдааа, после няма измъкване от телевизора, нали? И колко изнервено става детето когато е нон стоп пред телевизор е дота гадно....

28 Яну 2016, 10:27

Не знам какво е магичното в рекламите, но дъщеря ми ги е научила всичките на изуст. :eek:

28 Яну 2016, 11:07

Kaya написа:Не знам какво е магичното в рекламите, но дъщеря ми ги е научила всичките на изуст. :eek:

Музиката и бързосменящите се картинки. Често съм чувала по-малки дечица да пеят някоя зарибяваща песничка от реклама.

28 Яну 2016, 12:18

Kaya написа:Не знам какво е магичното в рекламите, но дъщеря ми ги е научила всичките на изуст. :eek:

Даа, малкия е същия. Изобщо може да не знае и добър ден да каже, ама всички реклами ми ги рецитира, иде му да му подредя 12 минутно шамарено шоу. :smack:

29 Яну 2016, 16:38

Ами песните са досаттъчно шумни и ритмични, че да ги заинтересоват ;) Тва е положението.

22 Фев 2016, 14:58

Няма да ги пускаме рекламите . :grin: Да се чуди човек защо на бебе му трябва пуснат телевизор :mrgreen: Направо давайте да изхвърляме телевизорите, без това са вредни.

21 Апр 2016, 10:25

zagrijena написа:Няма да ги пускаме рекламите . :grin: Да се чуди човек защо на бебе му трябва пуснат телевизор :mrgreen: Направо давайте да изхвърляме телевизорите, без това са вредни.
Ако това го направите, определено ще си направите най-голямата услуга. Само че без телевизор кой може да живее? почти никой..

21 Апр 2016, 12:06

Не е така, живее се добре :grin: . Въпрос на свикване. Вечер като се прибера дори не се и сещам за него, пускам си музика и готово.

21 Апр 2016, 13:46

klara написа:Не е така, живее се добре :grin: . Въпрос на свикване. Вечер като се прибера дори не се и сещам за него, пускам си музика и готово.

Това не съм много склонна да го вярвам, аз не се сещам за къща, в която телевизора да не е на особена почит. Децата от малки са научени да гледат анимации.., реклами, и какво ли още не и то естествено на телевизора..

22 Апр 2016, 11:28

Аз винаги спирах телевизора, когато го хранех мушмурочето. Давах му някакъв предмет да го занимава или му правех интересни муцунки :lol: . Но като стана голям, наруши правилото, за което и аз имам вина :oops: . Сега мъж за женене и не сяда да се храни, без да е включено нещо, добре поне, че повечето пъти е музика.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3