Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
04 Мар 2015, 11:46
Не мога да разбера, какво значение има, да не мислите, че жените излизаме пък много по женски или с приятели, от както сме станали майки? И на мен ми се иска да излизам и да се забавлявам, да потроша половината си заплата за една вечер без да му мисля, но не става така номера.
04 Мар 2015, 13:23
И да не излизат бащите нищо им няма, ааа

Милите мъже посегнахме им на мъжките вечери, в България нямаме такъв тип срещи по мъжки, та да има за какво да плачат
05 Мар 2015, 14:49
Мъжът ми постоянно излиза, не си е променил навиците независимо детето, тъй че мъжете да не се оплакват
05 Мар 2015, 15:54
Защо им е да излизат на мъжете, все пак като са станали бащи имат други отговорности, които са да стоят вкъщи и да се грижат за децат аси.
15 Сеп 2015, 09:57
Сега е различно, но малката е още точка и няма на къде много да се ходи, но миналата вечер излиза мъжо да гледа мач с приятели. Нямам нищо против, мен ме чака парти в събота!
01 Окт 2015, 10:01
Mon_ton написа:Сега е различно, но малката е още точка и няма на къде много да се ходи, но миналата вечер излиза мъжо да гледа мач с приятели. Нямам нищо против, мен ме чака парти в събота!

Добре е, че и той е съгласен ти да си излизаш и не му представлява проблем това нещо.
19 Окт 2015, 13:02
Аз от сега не излизам особено често, жената не се кефи, все е изморена.

Но ся надявам като се роди малкото да наваксам малко.
20 Окт 2015, 16:14
Andrey написа:Аз от сега не излизам особено често, жената не се кефи, все е изморена.

Ооо, душицо, ти хубаво се гласиш, ама нали знаеш, че няма да те огрее
22 Окт 2015, 08:48
Lollipop написа:Andrey написа:Аз от сега не излизам особено често, жената не се кефи, все е изморена.

Ооо, душицо, ти хубаво се гласиш, ама нали знаеш, че няма да те огрее

И аз така казвам, хич не се и нагласяй, особено в началото, освен ако не искаш да те помете ураган от недоволна жена, приятелки и прочие.
Моят почна да излиза далеч, след като бебето се роди .
26 Окт 2015, 16:43
Андрей, и аз мисля, че грешно се гласиш и няма да те огрее...