Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Oтслабване с човешки хорионгонадотропен хормон

30 Авг 2011, 20:30

sky написа:Марго, съжалявам, но не мога да отворя статията ти. Има ли друг начин да я отворя?

При мен се отваря?

31 Авг 2011, 13:12

sky написа:Марго, съжалявам, но не мога да отворя статията ти. Има ли друг начин да я отворя?

Не знам защо не можеш да го отвориш, но ето отново линк към
статията!

31 Авг 2011, 19:08

Прочетох статията, но тя не дава отговор на въпроса какви рискове крие изкуственото повишаване на гонадотропния хормон при здрави хора. Надявам се до 2-3 дни да имам нужната информация. Ако я получа, ще я споделя.

01 Сеп 2011, 10:19

sky написа:Прочетох статията, но тя не дава отговор на въпроса какви рискове крие изкуственото повишаване на хонадотропния хормон при здрави хора. Надявам се до 2-3 дни да имам нужната информация. Ако я получа, ще я споделя.

Ясно е написано в статията, че натрупването или завишени нива на хорионгонадотропния хормон предразполага за образуването на ракови и туморни образования.

02 Сеп 2011, 13:27

Днес успях да се консултирам с ендокринолози и тяхното мнение е, че наистина медикаментозно увеличеният човешки хорионгонадотропен хормон крие риск да отключи някое онкологично заболяване. Така че се търси друго безвредно средство за отслабване, което не се състои само от нискокалорична диета, а би подпомогнало спазването и.

02 Сеп 2011, 20:41

sky написа:Днес успях да се консултирам с ендокринолози и тяхното мнение е, че наистина медикаментозно увеличеният човешки хорионгонадотропен хормон крие риск да отключи някое онкологично заболяване. Така че се търси друго безвредно средство за отслабване, което не се състои само от нискокалорична диета, а би подпомогнало спазването и.

Истината е - диета, фитнес и много вяра и хъс! Няма нищо по-добро!

08 Сеп 2011, 16:30

Според мен водите безсмислени спорове, щом не се продава в аптечната мрежа значи нещо определено му куца.

23 Фев 2018, 14:17

Всяка игра с хормоните е много опасна.

24 Фев 2018, 16:29

това ми звучи м ного опасно, има толковамного диет, човек трябва да подложи малко на изпитание волята си, за да отслабне, не бих стигнала до хормонално лечение, освен ако килограмите ми не са животозастрашаващи и то само след като см еизпробвали всичко и лекар е препоръчал да се действа така.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2